Merhaba, dünkü yaşadığım sıkıntıdan dolayı yeni bir ISS arayışına geçtim. Yaptığım sorgulamalarda en mantıklı ISS KabloNet oldu. Evime kadar KabloNet alt yapısını 100 Mbps'ye kadar desteklemekte.
Gözüme 2 adet kampanya çarptı. Biri 100Mbps net hız + TV hizmeti sağlarken diğeri minimum 16 Mbps olup 1000 Mbps'ye kadar GPON hizmeti sağlamakta. 1000 Mbps GPON hizmeti sağlayan paket 100 TL daha uygun durumda. Bu konuda 3 adet soru takıldı kafama;
- DOCSIS sistem ile GPON arasındaki fark nedir? Hangisi daha stabil hizmet vermektedir?
- İnternet olarak 35 Mbps bile benim işimi fazlasıyla görmekte olup tek beklentim kopma sorunu yaşatmaması. 1000 Mbps'ye kadar GPON ile 100 Mbps net hız arasında hangisi daha stabil bir bağlantı sağlar?
- Bu paketlere modem dahil değil, eğer almak istersem modem aylık 40 TL, TV hizmeti kutusu 10 TL fiyat farkı oluşuyor. Verdikleri modem kullanılır mı yoksa 2-3K bandına sıfır bir modem almak mantıklı mı?
Bu paketler dışında önerebileceğiniz bir paketi var mı? TV hizmetini de aktif olarak kullanacağız.