MeReKGs67
Uzman
Aşırı kilo kaldırmayıp düşük kilolarda yapıyorsanız günlük rutininizi iyileştiriyorsunuz ve uzun yaşam yaşabiliyorsunuz. Misal, kardiyo ciğerleri büyültürken, kol hareketleri damarları açıyor ve atalarımızın belli kemik yapılarını/yapısını (damarlara yakın bir yerde bulunan kemik) ortaya çıkartıyor. Bunun yanı sıra güç katması da bir etkendir. Mesela ben bel için 20kg kaldıran bir insan olmamdan ötürü beni itsen bile düşürmen çok zor.
Peki bir şey soracağım bu protein miktarıyla ilgili. Kilo başına 2.2 gram protein alman lazım vesaire diyorlar. Benim kilom 110 boyum 197. şimdi benim günlük 220 gr protein mi tüketmem gerekiyor? Bu da yaklaşık 17 yumurta yapıyor. Zaten birisi bana öyle bir vucudu beslemek de zor olur diyordu. Ben bu yaz spor salonuna başlamayı düşünüyordum. Koç olarak da https://fitcevap.com/ bundan destek alacaktım ama başka bir yerde yatılı bir eğitim merkezine gideceğim büyük ihtimalle. O yüzden yaz biterken başlarım gibi duruyor. Calisthenics önerenler de oldu ama spor salonu daha kolay ve cazip geliyor nedense ayrıca calisthenics için bir park yok yaşadığım yerde.