- Makaleler
- 1
Kabaca seçtiğimiz kas grubuna yönelik antrenman programı önerisi yapan uygulama veya site var mı?
Kabaca seçtiğimiz kas grubuna yönelik antrenman programı önerisi yapan uygulama veya site var mı?
Spor salonu geçmişim var, bazı kas grupları çin hangi hareketi yapmam gerektiğini az çok biliyorum, uyarınız için teşekkür ederim.Açıkçası spor için uygulamaya veya siteye güvenme derim çünkü senin seviyen uygun olmayan hareketler verebiliyor başlangıç seviyesini secersin sana orta veya ileri plan verir YouTube'da başlangıç için karın kas antrenman tarzında yazarsan sakatlanmadan spor yapabilirsin ben 1 hafta diz ağrısı çektim.
Teşekkürler, marketten birkaç uygulama indiriyorum bakalım ne çıkacak içlerinden.Merhaba,
Antrenman programından ziyade seçilen kas grubuna göre egzersiz gösteren uygulama mevcut. Ağır Sağlam'ın uygulaması bu konuda işinize yarayacaktır.
Spor salonu geçmişim var, bazı kas grupları Çin hangi hareketi yapmam gerektiğini az çok biliyorum, uyarınız için teşekkür ederim.
Spor yapmaya yeniden başlayacağım için, sadece kas şişirmekten ibaret olmayan detaylı bir liste oluşturmak ve kas gruplarının işlevlerini de öğrenmek istiyorum. O yüzden bu tür bir uygulama arayışına girdim.
Teşekkürler, marketten birkaç uygulama indiriyorum bakalım ne çıkacak içlerinden.![]()