Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

witicieen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, kasama temizlik sonrası güç gelmiyor. Hiçbir şekilde ışıklar yanmıyor, kablo vesaire sökümü yapmadım sadece sıvı soğutmanın ızgarasını temizledim ancak açılmıyor. Ne olmus olabilir? PSU FSP yari modüler 850 watt 80 Gold.

Bu arada PSU çalışıyor denedim ancak powera basınca bilgisayar açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu arada arkadaşlar, servisten geldim. Anakart kısa devre yapıp yanmış. Güç gelmiyor test yaptırdık. Yeni anakart almak zorunda kaldım. Şu an sorunsuz çalışıyor bilgisayar. Bir temizleme bana toplam 5250 TL'ye patladı :D
Merhaba arkadaşlar, kasama temizlik sonrası güç gelmiyor. Hiçbir şekilde ışıklar yanmıyor, kablo vesaire sökümü yapmadım sadece sıvı soğutmanın ızgarasını temizledim ancak açılmıyor. Ne olmus olabilir? PSU FSP yari modüler 850 watt 80 Gold.

Bu arada PSU çalışıyor denedim ancak powera basınca bilgisayar açılmıyor.
Power switchi doğru yere bağlı mı?

Anakarta bağlı olan kabloları kontrol edebilirsiniz hocam. Boşta kablo varsa belirtin.

Adını tam bilmiyorum fakat Power tuşunun altında tuşa bağlı kablo olması lazım, onu takip edip girişini kontrol edebilirsiniz. Girişin yanında veya üstünde Panel yazması lazım, 2 pinli bir giriş.

Bu arada arkadaşlar, servisten geldim. Anakart kısa devre yapıp yanmış. Güç gelmiyor test yaptırdık. Yeni anakart almak zorunda kaldım. Şu an sorunsuz çalışıyor bilgisayar. Bir temizleme bana toplam 5250 TL'ye patladı :D

Çözüm