Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de ya bir düşük IQ seziyorum ya da daha kötüsü pedofili bir Suriyeliyi savunan bir şahıs.

Hayır, yeterli bilince sahip olmam sebebiyle; pedofili ve Suriyeli ayrımını koyabiliyorum. Ve kişisel hezeyanlardan çok, konu hakkında düşünüyorum.

Farklı dünyalarda yaşıyoruz herhalde 20 yıldır diplomasi ile gönderildiler ama biz ses çıkarıyoruz, olmuyor diploması işe yaramıyor, artık ikinci seçenekten başak yol yok yedikleri haltlar 20 yıldır yanlarına kalıyor.

İkinci seçenek dediğin şey ölüm fermanı. Bir 100 yıl daha Arap soykırımı damgası yemek istiyorsan buyur, yapabilirsin.

Diplomasinin iyi olmadığının ben de farkındayım. Ama iyi olacak ki göndereceğiz. Başka ne yapacaksın? Yakıp yıkarsın ve bu sefer gerçekten yaptığın bir soykırımdan damga yersin. Geçmiş olsun.

Hayır yeterli bilince sahip olmam sebebiyle; pedofili ve Suriyeli ayrımını koyabiliyorum. Ve kişisel hezeyanlardan çok konu hakkında düşünüyorum.
Keşke Amerika’da olduğu gibi tüm ırkların suç oranı raporu çıkarılsa da o zaman görsem seni, suç bireyseldir ama bazı ırkların işlediği suç oranını görmezden gelmek cahillik ve aptallıktan başka bir şey değildir.

Savaştan kaçma ayağına Türkiye’de suç işlemeye gel sonra iki tane solcu seni savunsun oh ne güzel.

İkinci seçenek dediğin şey ölüm fermanı. Bir 100 yıl daha Arap soykırımı damgası yemek istiyorsan buyur, yapabilirsin.

Diplomasinin iyi olmadığının ben de farkındayım. Ama iyi olacak ki göndereceğiz. Başka ne yapacaksın? Yakıp yıkarsın ve bu sefer gerçekten yaptığın bir soykırımdan damga yersin. Geçmiş olsun.
İyi soykırım damgası yemeyelim mülteciler çocuklarımıza tecavüz etmeye devam etsin süper. Atatürk Türkiye’yi bize zaten sessiz kalıp damga yemekten korkalım diye emanet etti.

Keşke Amerika’da olduğu gibi tüm ırkların suç oranı raporu çıkarılsa da o zaman görsem seni, suç bireyseldir ama bazı ırkların işlediği suç oranını görmezden gelmek cahillik ve aptallıktan başka bir şey değildir.

Savaştan kaçma ayağına Türkiye’de suç işlemeye gel sonra iki tane solcu seni savunsun oh ne güzel.

Ne solcusu be, 2-3 hafta önce solculara laf ettiğim mesajlar var benim. Ümit Özdağ bile durun demiş. Nedeni ne biliyor musun? Çünkü provakasyona çok açık bu durum ve sen bunu sinirden göremiyorsun. Yat biraz uyu, sabah kalkınca sakin bir şekilde temiz kafayla düşün.

Ne solcusu be, 2-3 hafta önce solculara laf ettiğim mesajlar var benim. Ümit Özdağ bile durun demiş. Nedeni ne biliyor musun? Çünkü provakasyona çok açık bu durum ve sen bunu sinirden göremiyorsun. Yat biraz uyu, sabah kalkınca sakin bir şekilde temiz kafayla düşün.
Sana demiyorum hocam üstüne alınma.

İyi soykırım damgası yemeyelim mülteciler çocuklarımıza tecavüz etmeye devam etsin süper. Atatürk Türkiye’yi bize zaten sessiz kalıp damga yemekten korkalım diye emanet etti.

Çocuklarımıza tecavüz edemeyeceklerdi eğer ki demokraside doğru seçimi yapsaydık. Bu konuda elden bir şey gelmez. Halk ayaklandı ve doğru olanı yaptı. Tepkisini ortaya koydu. Daha fazla provakasyon olmadan olay bitirilmeli ve adam akıllı kimsenin evi, arabası yakılmadan protesto edilmeli. Tek yol ev araba yakmak değil. O herif salak mı yeni ev araba almasını bilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.