Keenetic Hopper AX3000 router'a OpenWrt nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batuska05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam verdiğiniz orijinal dosyayı indirilenlerden Program Files dosyasına attım, uygulamadan da program olarak yaptım ama bir hareketlilik yok.

Hayır, daha adıma geçmedik de dosyanın adını KN-3811_recovery.bin olarak değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya böyle: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory.bin. Ben buradaki .bin'i sildim, böyle oldu: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory. Dosyayı bu şekilde yaptım ve programs yerine attım, orijinali masaüstünde.

Yaptıktan sonra adımlara artık geçiyoruz.

İşte adını dediğimle değiştirin, router'ı Keenetic'in yazılımını yüklüyormuşuz gibi kandıracağız, seçtiğiniz dizinde olsun.

KN-3811_recovery.bin olarak değiştir, .bin'i silmeyin.

Server interfaces'den Realtek seçili olsun.

Ondan sonra bu adımları aynen uygulayın:
  1. Cihazınızı kapatın.
  2. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve Reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  3. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar Reset tuşunu bırakmayın.
  4. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda Reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Cihaz dediğimiz modem mi hocam? Reset tuşuna basılı tutarken modemin açma kapama tuşuna basacağım, tutulu kalacak; sonra çekince modem ışıkları gidecek mi?

Npcap ayarı yapmıştık ya, 192.168.1.2 yazdığından emin olun.

Ayarlar, Ağ ve İnternet, Ethernet bölümünden de kontrol et.

12 değil, 1.2 olacak.
1.2 olmuyor.

Cihaz dediğimiz modem mi hocam? Reset tuşuna basılı tutarken modemin açma kapama tuşuna basacağım, tutulu kalacak; sonra çekince modem ışıkları gidecek mi?

1.2 olmuyor.

192.168.1.2 olmuyor mu? Ayarlar, ağ ve internet, Ethernet, IP ataması; oraya alt ağ maskesi 255.255.255.0, IP adresi 192.168.1.2.

192.168.1.2 olmuyor mu? Ayarlar, Ağ ve İnternet, Ethernet, IP ataması; oraya alt ağ maskesi 255.255.255.0, IP adresi 192.168.1.2.

Şimdi oldu hocam, dediğiniz dosya İndirilenler'deki programs dosyasında KN-3811_RECovery.bin diye yapıldı. Başka ne yapılacak hocam? Şimdi cihaz dediğiniz şey modem oluyor, cihaz kapalıyken reset tuşuna basacağım, sonrasında modemdeki açma tuşuna basacağım, doğru muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…