Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ofluhakan

Çalışkan
Merhaba kolay gelsın. Oncelıkle yenı sırketın hayırlı olsun. Cok uzun yıldır takıpcınım. Benım bır sorunum var: Bu keenetık fıber modem aldım. Ben bunu sınyal guclendırıcı olark kullanmak ıstıyorum ancak bir türlü kurulumunu ne PC uzerınden ne de telefon uzerınden gerceklestıremedım, cıhaz elımde oyle kaldı. Bana konu ıle yardımcı olabılecek bırı var mı? Veyahut konuyla ılgılı bır vıdeonuz bulunuyor mu? Sımdıden teşekkür ederim.

Çözüm
Ayarlardan Sistem Ayarları sekmesine girin. Çalışma modunu değiştir var, basın. Genişletici modu var, onu seçin. Sizden onay isteyecek, modu değiştir tuşuna basın. Cihaz yeniden başlayacak ve açıldığında sinyal güçlendirici olarak çalışacak. Ancak bunun için kurulumu tamamlamanız gerekmekte.
Hoş geldiniz. Bazı cihazlarda arkada anahtar var. Bazılarında ise cihazı sıfırlayıp kurarken ayarlamak gerekiyor.

Cihazınızda anahtar varsa repeater/Extender moduna alın. Eğer yoksa cihazı sıfırlayın ve ilk kurulumda yönergeleri takip edin.

Recep kardeşim anahtar yok, yalnız bir yere kadar geliyorum ancak cihaza bir turlu IP aldıramadım.

Super onlına’ın lanet ZTE modemıyle çile çekiyorum bildiğin, eziyet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan Sistem Ayarları sekmesine girin. Çalışma modunu değiştir var, basın. Genişletici modu var, onu seçin. Sizden onay isteyecek, modu değiştir tuşuna basın. Cihaz yeniden başlayacak ve açıldığında sinyal güçlendirici olarak çalışacak. Ancak bunun için kurulumu tamamlamanız gerekmekte.

Çözüm