Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
43
Technopat’ta var, burada da olsa güzel olur.

Technopat:

IMG_4247.webp

Techolay:

IMG_4246.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 29 Eksi
Ben onu demiyorum ki. Ben başkasının konusunu kendi konusu gibi kullanan kişileri raporladım ve bir şey yapılmadı. Bunu diyorum, rapor sisteminden öneri mi yapılır?

Ha kusura bakmayın, her moderatör aynı şeyi yapmıyor maalesef. Aynı mesaja bir moderatör bir şey yapmazken diğeri ceza verebiliyor mesela.

Gelmeli. İyi bir öneri. Çünkü konular konu dışına çıkmamalı. Yardım isteyen kişi ayrı konu açarsa daha iyi olur. Açtığı konunun başlığını görenler yardım eder hemen.

Aslında evet, burada da olsa iyi olur. Konu içerisinde birden fazla ya da farklı soru soranlar oluyor. Onları raporlamak gerekebiliyor.

• Beğendim
İfadeler: 178
Aslında "Kendi konusunu açmalı" raporunun altına bir not geçilebilir. Örneğin farklı konuda kendi sorunu sormuş, yeni konu açmalı ya da konu içerisinde birden fazla soru sormuş. Yeni konu açmalı şeklinde.

Tam da bunu söyleyecektim. Ayrıca konulduğu yerde çok arada derede kalmış gibi, Technopat'ta olduğu gibi daha yukarılara da koyulabilir.

• Beğendim
İfadeler: 143
@EsatKa, evet. Çok aşağılarda kalmış. Bence basit bir açıklama eklenip üste taşınsa daha iyi olur.