Kendimi çok tipsiz hissediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

Hocam saç sakal dışında hepsi okey. Fakat kilolu olduğum için yüz şeklimi belirleyemiyorum. Ondan da hangi saç stili yakışır bilmiyorum.

Yüzünüzü ve tipinizi değiştiremezsiniz ama çekiciliğinizi değiştirebilirsiniz. Saçınız, kıyafetleriniz, kokunuz, bakımınız, sesiniz ve kişiliğiniz iyi olursa karizmatik biri olursunuz.
İnsanları kendilerini değiştirmeye teşvik etmeyin. Kimse kişiliğini değiştiremez. İyisiyle kötüsüyle her insanın kendisine ait bir tabiatı vardır. Eğer insanlar"kişiliğini" değiştirmeye çalışırsa kendine yabancılaşır. Koku,Kıyafet vs doğru, "kişiliğini" değiştirmye çalışmış ve intiharın eşiğine gelmiş biri olarak söylüyorum. Her insan ahlaksız,namussuz,yalancı değilse kendi "doğal tabiatıyla güzel.

Hocam saç sakal dışında hepsi okey. Fakat kilolu olduğum için yüz şeklimi belirleyemiyorum. Ondan da hangi saç stili yakışır bilmiyorum.
Giyiminize biraz çeki düzen verin. Ha çeki düzen dediğim her yere kotla gömlekle gitmek değil. Biraz daha kendine yakışanı öğrenmek uyumlu giyinmek gibi. Kendinizi asla kasmayın. Ben direk tipsizim ancak bu benim için sorun değil, çünkü bununla yaşamayı öğrendim.
Giyimime biraz dikkat ediyorum o yetiyor bana.

Hocam konuda biraz boş yapmışım kilo vermem yetiyor bana. Eskiden tipim gayet güzeldi kilo alınca kötü oldu.

Hocam konuda biraz boş yapmışım kilo vermem yetiyor bana. Eskiden tipim gayet güzeldi kilo alınca kötü oldu.
Kilo alınca surat eller vs büyüyor hocam. Bende bu aralar kilom yüzünden iyice çirkinleştim. 1 haftadır diyet yapıyorum 84 kilodan 82 ye düştüm.

Bahsettiğim kişilik sandığınız şey değil, diğer insanlara karşı olan tavır saygı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…