Dostum zaten tip dışında her şey okey. Tip sıkını sadece. Sözlerime falan dikkat ederim yani.

Bu ne alaka?

En çok saç yakışıklığınızı arttırabilir hocam, saçınızı şekil yapabilirsiniz, boyayabilirsiniz. Ve özellikle her gün yıkanın ki ter kokmayın. Parfümü çok fazla abartmayın.
Şunu da unutma ki illaki sana uygun birisi karşına çıkar, takma ben defalarca reddedilmiştim takma.

En çok saç yakışıklığınızı arttırabilir hocam, saçınızı şekil yapabilirsiniz, boyayabilirsiniz. Ve özellikle her gün yıkanın ki ter kokmayın. Parfümü çok fazla abartmayın.
Şunu da unutma ki illaki sana uygun birisi karşına çıkar, takma ben defalarca reddedilmiştim takma.
Yok hocam ya olmuyor hep tipten dolayı reddediyorlar. Direkt de söylüyorlar tipten dolayı reddettim diye.

Dostum şöyle düşün. Şimdi çirkin veya yakışıklı olmak senin elinde mi? HaYIR. oO zaman boşver gitsin. Çirkinlik bir kaybediş değildir. Yakışıklı olmak zafer değildir. Başarı veya başarızlık olmazlar çünkü bunları kazanmak veya kaybetmek için çaba sarf etmez, emek vermezsin. Tipi bırak ve gerçek başarılara odaklan. Çirkinsen Allah öyle yarattı demektir. Mesela kitaip oku, para kazan, mutluluğa odaklan, sağlıklı ol ne biliyim güçlü ol falan örnekler çoğaltılabilir. Emek vererek bir şeyler kazan.

Benden daha kötü olmaz. Nefret kusuyorum tipime karşı. Ha ama kendimden nefret etmiyorum. Gayet iyi birisi olduğumu düşünüyorum. Ama tipimden iliklerime kadar nefret ediyorum.

Aşağı yukarı sizin gibiydim birkaç sene önce. Merak etmeyin aşarsınız. Kendinizden sonsuza kadar nefret edemezsiniz.

Mesela benim 15. yaşım ile 17. yaşım arasında tip olarak çok fark var. Tabii ki o sırada spor da yaptım ama yüz şeklimin olgunlaşması en önemli etken oldu. Sanırım 18 yaşındasın belki senin yüz şeklinin oturması biraz daha geç sürüyor olabilir. Daha gençsin bu yüzden bu konuyu dert etmemeye çalışıp biraz zamana bırakmanı öneriyorum ama o sırada spor yaparak kas da kazanmalısın.