Lully

Uzman
Epic Games'te indirime girerse Kingdom Come: Deliverance II almayı düşünüyorum. Daha önce The Witcher, Bannerlord ve Skyrim tarzı oyunlar pek hoşuma gitmemişti ama Kingdom Come: Deliverance'ın birkaç videosunu izledim. Grafikleri ve oynanışı hoşuma gitti. Sizce beni sarar mı?

Epic Games'te indirime girerse Kingdom Come: Deliverance II almayı düşünüyorum. Daha önce The Witcher, Bannerlord ve Skyrim tarzı oyunlar pek hoşuma gitmemişti ama Kingdom Come: Deliverance'ın birkaç videosunu izledim. Grafikleri ve oynanışı hoşuma gitti. Sizce beni sarar mı?

Oyun çok yavaş ilerliyor ayrıca savaş dinamiği gerçekten zor komboları yok Ghost of Tsushima gibi çok eğlenceli değil. Ama bu tarz oyunları seviyorsan büyük bir nimet bu tarz oyunları sevmiyorsan alma sonradan hoşuna gidebilecek bir oyun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndir bir oyna dene, beğenirsen satın al.