Kingston 6000 MHz RAM'e 6400 MHz frekans için timing önerisi

5600 deniyelim bırakalım ya, olmasın EXPO bile açmayacağım. Ne illet bir şey bu ya canım sıkılyor gece uyuyamıyorum.

5600 deniyelim bırakalım ya, olmasın EXPO bile açmayacağım. Ne illet bir şey bu ya canım sıkılyor gece uyuyamıyorum.

@SunseTTime ile sarılarak uyuyun, tüm dertlerinizi unutursunuz. Bu iş böyle yürümez.

5600 direkt uygunsuz bir frekans. 6000 altı zinhar olmaz.

@SunseTTime ile sarılarak uyuyun, tüm dertlerinizi unutursunuz. Bu iş böyle yürümez.
Yani hocam 2 resim çizecen, belki sorunum gidecek. Niye içime kurt düşürüyorsun.

5600 direkt uygunsuz bir frekans. 6000 altı zinhar olmaz.
Uygun olmasın, yapalım ne olacak yanacakmı. Ateş atmazsa üzülürüm.

Yani hocam 2 resim çizecen, belki sorunum gidecek. Niye içime kurt düşürüyorsun.

Uygun olmasın, yapalım ne olacak yanacakmı. Ateş atmazsa üzülürüm.

@ggbye Al bakalım. Gear açık, 1-2-0 Nitro. PHY 34-34 için ARD değerini 0 ver. Bias 0-1 aktif. Swap APU aktif. A2-B2 görsel ilet Boot'tan sonra.

Acaba ekran kartını soküp takmayı ve ekran kartı güç kablosunu tam oturmuş mu diye kontrol edermisiniz?

Dosya Ekleri

• image.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 34

Dosya Ekleri

• 222.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…