Detaylar
Kim cevapladı?Daha iyi bir RAM setine geçmem gerekiyor, oyunlarda input lag sorunu yaşıyorum ve EXPO yok RAM'lerde. XMP1 var sadece.
Geçmem gerekiyorsa bütçe ne olmalı?
Sorun bu ise timing girmelisin. @LH44 @Ayhan Dönmez hocalarıma bir danışın. RAM önersi olarak, zaten CL32 sarmamış sizi. 2x16 GB 6000MHz CL26 alın biraz tuzlu 36k fiyat. Diğer seçenek olarak, 6000MHz CL28 şu an 27k ama bu fiyat değildi. Zam gelmiş, 22K fiyatı vardı.
Sorun bu ise timing girmelisin. @LH44 @Ayhan Dönmez hocalarıma bir danışın. RAM önersi olarak, zaten CL32 sarmamış sizi. 2x32 GB 6000MHz CL26 alın biraz tuzlu 36k fiyat. Diğer seçenek olarak, 6000MHz CL28 şu an 27k ama bu fiyat değildi. Zam gelmiş, 22K fiyatı vardı.
2x32, üstelik CL26 nerede 36.000 TL? Stok yapacağım.
Daha iyi bir RAM setine geçmem gerekiyor, oyunlarda input lag sorunu yaşıyorum ve EXPO yok RAM'lerde. XMP1 var sadece.
EXPO/XMP ayrımı DDR5 platformunda yok gibi bir şey. RAM'ler SK Hynix A-die ise timing ayarlanır. IMC sağlamsa biraz daha zorlarız.
Son düzenleyen: Moderatör:
@LH44 2x16 hocam çok pardon yalnışlık olmuş. Hemen düzenledim. Ek olarak ürünü buraya bırakıyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...dr5-6000mhz-cl26-1-45v-amd-expo-dual-ram.html2x32, üstelik CL26 nerede 36.000 TL? Stok yapacağım.
EXPO/XMP ayrımı DDR5 platformunda yok gibi bir şey. RAM'ler SK Hynix A-die ise timing ayarlanır. IMC sağlamsa biraz daha zorlarız.
Bandırmalı1965
Uzman
Daha iyi bir RAM setine geçmem gerekiyor, oyunlarda input lag sorunu yaşıyorum ve EXPO yok RAM'lerde. XMP1 var sadece.
EXPO, XMP'nin isim değiştirmiş hali zaten, sadece daha "optimize". Zen 3 zamanı EXPO bile yoktu, A-XMP kullanıyordu AMD sonuçta.
Sorun bu ise timing girmelisin. @LH44 @Ayhan Dönmez hocalarıma bir danışın. RAM önersi olarak, zaten CL32 sarmamış sizi. 2x16 GB 6000MHz CL26 alın biraz tuzlu 36k fiyat. Diğer seçenek olarak, 6000MHz CL28 şu an 27k ama bu fiyat değildi. Zam gelmiş, 22K fiyatı vardı.
Çok pahalıymış üstadım. Tekrar bütçe ayırmadan bu işi çözemez miyim ben?
@14381 input lag sorunun farklı olabilir. Açtığım konulara bak istersen, belki sana çözüm olur.
Hangileri link atabilir misiniz?
Çok pahalıymış üstadım. Tekrar bütçe ayırmadan bu işi çözemez miyim ben?
Hangileri link atabilir misiniz?
Çözersin, @Ayhan Dönmez hocam aktif hemen yaz. Senin için timing paylaşır belki.
2x32, üstelik CL26 nerede 36.000 TL? Stok yapacağım.
EXPO/XMP ayrımı DDR5 platformunda yok gibi bir şey. RAM'ler SK Hynix a-die ise timing ayarlanır. Imc sağlamsa biraz daha zorlarız.
Yani şimdi ne yapmalıyım üstadım, o kadar bütçe ayırmak istemiyorum?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet