Şu an Lise 3.sınıfa geçiyorum, lise 2.sınıfın sonlarında ben uyurken kızın birisi bu çocuk biraz kilo verse yakışıklı olur aslında dedi, ben de bayağı dış görünüş olarak öz güvensiz biri olarak sevindim. Okul açılınca kızla aynı sınıfta olursak açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce? Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok, sizlere danışmak istedim.
Bu arada okul açılmasına 1 ay süre filan kaldı, şu an şehir dışındayım Adana'ya gelince okul açılana kadar spora gitmeyi düşünüyorum (okul açıldıktan sonra da devam ederim.)

Hemen açıl neyini düşünüyorsun, ben sana lisede yaptığım şeyleri anlatsam ban yerim burada o yüzden anlatamam.

En fazla sapık der salaksa kız başka bir şey de olmaz yani ne olacak yaşıtlarımız genelde mal oluyor o yüzden Türkiye'de fazla takmamak lazım avcı ol sırtlan gibi avla herkesi.

Türkiye'de milyon tane kız var kaybedersin diğerine gidersin zor bir şey değil konuşkan olun dışardasınız korkmanıza gerek yok. Bu yaşta kedi kovalamaktan başka yapacağınız şey yok evlenmiceksiniz sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce çevremizde çok da hoşlanmadığımız kızlardan başlamalıyız.
Böylece duygusal bir acı yaşamayız. Üstelik bu sayede tecrübeyi de bedavaya edinmiş oluruz (!)
Şaka bir yana, nasıl ki yolda birine adres sorar gibi konuşabiliyorsak, herhangi bir kadına ya da kıza da rahatlıkla açılabiliriz. Asıl önemli olan, sonrasındaki süreci nasıl yönettiğimizdir. “Oyun kurmak” derler ya; işte bu noktada oyunu ilerletecek olan yine biziz. O yüzden kalkıp o reddedilmeyi bir yaşayalım. Fazla düşünmeyelim. Kaybedersek de, bu oyunu şu anki halimiz yüzünden kaybederiz. Ancak şu anki halimizi anında değiştiremeyeceğimize göre, taktik ya da öneriler kısa vadede belki işe yarar ama uzun vadede davranışlarımız birbiriyle uyumlu değilse, karşımızdaki kişi zaten hayatımızdan çıkacaktır. Bu yüzden yapmamız gereken şey çok basit: gidelim ve sadece açılalım. Belki de ancak o zaman gerçekten bir şey hissedip hissetmediğimizi daha net anlayabiliriz.