DarthGorsoy
Bilgin
Ya zaten bu yaşta pek fazla ciddiyetli bir sohbet olmaz genelde erkek döndürür sohbeti kız zaten çok salaksa maalesef ilişki ilerlemez çok fazla ciddiyete gerek yok bodoslama dalmak daha mantıklı.
Şans işi.
Son düzenleme:
Ya zaten bu yaşta pek fazla ciddiyetli bir sohbet olmaz genelde erkek döndürür sohbeti kız zaten çok salaksa maalesef ilişki ilerlemez çok fazla ciddiyete gerek yok bodoslama dalmak daha mantıklı.
Türkiye üzerinde maalesef, Türk milleti gerçekten tehlikeli.
Yoksa ben yüzsüz bir insanım ağzıma geleni söylerim, yani zor bir şey yok tanışmakta ben dürüst insanları seviyorum.
Önce arkadaş olmaya odaklanmak daha iyi olur diye düşünmek, eğer bir ilişki istiyorsanız sürecin biraz yavaş ve emek verilmiş halde olması daha sağlıklı olur. Bodoslama dalınca ve kızı yeterince tanımadan sürecin direkt flörtle iltifatla başlayıp kısa bir süre sonra sohbetin tıkanıp tekrara düşmesi olası.
İnsanın kendini tanıyıp ona göre hareket etmesi en doğrusu, yazılan her mesaj öznel bir şey içeriyor. Mesela amacın tam olarak nedir, insan ilişkilerin genel olarak ne durumda vb. soruları sormalı insan kendine.
Red yesen de sana kız mı yok, gibi düşünceler her insanın yapısına uyacak bir şey değil. Kimisi insanlara yavaş bağlanmak ister kimisi sürekli yeni birileriyle takılıp geçmek. Kendini tanıma burada önem kazanıyor.
Falan filan, insan ilişkileri 3 paragraftan çok daha dinamik ve karışık.
1.ben senin biraderin değilim, 2.kız bana öyle demese bile kızdan hoşlanıyorum zaten, niye bu kadar zoruna gitti onu da anlamadım.En ufak iltifat aldığında erkekler:
Yav birader bak işine. Kız öylesine dedikodu yaparken söylemiştir, unutmuştur bile. Bu lafa bakıp da aylar sonra karşısına çıkma![]()