Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
@Uranos, zoruma gitmedi, niye gitsin?
Hoşlanıyorsan konuşmaya çalış yavaş yavaş, baktın konuşma akıyor, kızın ilgisi var gibi, devam et ve açıl. Öyle bir yazıyorsun ki "kız yakışıklı dedi demek ki beni seviyor" gibi bir algı çıkıyor mesajından.
İnşallah mutlu olursunuz. Ne diyeyim? Ama kızın o sözlerine de çok anlam yükleme. Öylesine kankişkoları arasında dedikodu yaparken söylemiş geçmiştir muhtemelen. Kızın sözlerine güvenerek yürüme, kendine güven.
İnşallah mutlu olursunuz. Ne diyeyim? Ama kızın o sözlerine de çok anlam yükleme. Öylesine kankişkoları arasında dedikodu yaparken söylemiş geçmiştir muhtemelen. Kızın sözlerine güvenerek yürüme, kendine güven.
Sert cevap verdiğim için özür dilerim, bir an kendimi kötü hissettim kaba konuşmama rağmen sen düzgün konuşunca.@Uranos, zoruma gitmedi, niye gitsin?Hoşlanıyorsan konuşmaya çalış yavaş yavaş, baktın konuşma akıyor, kızın ilgisi var gibi, devam et ve açıl. Öyle bir yazıyorsun ki "kız yakışıklı dedi demek ki beni seviyor" gibi bir algı çıkıyor mesajından.
- Makaleler
- 3
Olur öyle şeyler, sıkma canını. Onun bunun ne dediğine bakma sen. Sen kendine güven, sağlam adam ol da eli yüzü düzgün aklı başında kızlarla tanışırsın. Avcı abaza kekolar gibi peşlerinden koşma, sen işine bak, hayatına bak. Hobilerin olsun, sosyal ortamlara katıl, etkinliklere atıl, elbet tanışırsın senlik biriyle.Sert cevap verdiğim için özür dilerim, bir an kendimi kötü hissettim kaba konuşmama rağmen sen düzgün konuşunca.![]()
Tabi kendine de dikkat et. Temiz ol, bakımlı ol, güzel kok, g**ü göbeği topla. Kızlar da insan, çok büyütme gözünde. Onlar da utanıyorlar, heyecanlanıyorlar
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Boş işler diyenler genelde hiç kızlar ile konuşamamış asosyal tipler oluyor. Kızla ufak ufak sohbetler açmayı deneyebilirsin.
Benim yanımda mum mu tutuyorsunda bu fikri ortaya atıyorsun?
Şu an lise 3.sınıfa geçiyorum, lise 2.sınıfın sonlarında ben uyurken kızın birisi bu çocuk biraz kilo verse yakışıklı olur aslında dedi, ben de bayağı dış görünüş olarak öz güvensiz biri olarak sevindim. Okul açılınca kızla aynı sınıfta olursak açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce? Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok, sizlere danışmak istedim.
Bu arada okul açılmasına 1 ay süre filan kaldı, şu an şehir dışındayım Adana'ya gelince okul açılana kadar spora gitmeyi düşünüyorum (okul açıldıktan sonra da devam ederim.)
Bende Adana'yım bende lise 3 geçtim bence kızdan ümidin varsa söyle ama yoksa hiç gerek yok bende söylemedim evdende dışarı çıkmıyorum zaten oyun oynamak daha iyi ama şansını dene.
Koneko Toujou
Üstün
Şu an Lise 3.sınıfa geçiyorum, lise 2.sınıfın sonlarında ben uyurken kızın birisi bu çocuk biraz kilo verse yakışıklı olur aslında dedi, ben de bayağı dış görünüş olarak öz güvensiz biri olarak sevindim. Okul açılınca kızla aynı sınıfta olursak açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce? Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok, sizlere danışmak istedim.
Bu arada okul açılmasına 1 ay süre filan kaldı, şu an şehir dışındayım Adana'ya gelince okul açılana kadar spora gitmeyi düşünüyorum (okul açıldıktan sonra da devam ederim.)
Git 1 2 sohbet aç güldür falan sonra önemli bir şey söyleyeceğim de pat diye söyle gitsin. Sen korkup açılmadıkça daha da stres yapacaksın
Dümdüz açılmaktansa git konuş muhabbet et. Alttan muhabbetin olması çok daha sağlıklı olur. Bu süreç içerisinde yakınlaşırsanız yakınlaşırsınız. E bu süreçte bedenini de şekle sokmaya başlamış olur. Ondan sonra "yürü ya kulum" demiş. Olursa olur olmazsa da olmaz.
Lise 3'te muhabbet kurduğum kızla gayet mutlu bir şekilde ilişkimizi sürdürüyoruz. Eksileri var mı yok diyemem, en basiti üniversite mevzusu. Aynı şehirde olmazsanız aradaki mesafe yoruyor maalesef insanı, şüpheler de girebiliyor araya.
Senin kararın olacak bundan sonrası. Verebileceğim en iyi öneri öncelikle arkadaş olmanız birbirinizi tanımanız olacaktır. Bilinmeyen bir suya girmek her zaman tehlikelidir.
Lise 3'te muhabbet kurduğum kızla gayet mutlu bir şekilde ilişkimizi sürdürüyoruz. Eksileri var mı yok diyemem, en basiti üniversite mevzusu. Aynı şehirde olmazsanız aradaki mesafe yoruyor maalesef insanı, şüpheler de girebiliyor araya.
Senin kararın olacak bundan sonrası. Verebileceğim en iyi öneri öncelikle arkadaş olmanız birbirinizi tanımanız olacaktır. Bilinmeyen bir suya girmek her zaman tehlikelidir.
PoseidonWhisper
Uzman
Hocam daha Adana’ya gelmedim, spora yazılacağım o aklımda, kıza açılmayı düşünüyorum ama diğer arkadaşların dediği gibi önce fiziğimi düzenleyeceğim, öyle ağır yaşamlarda ki kadar kilolu değilim ama biraz yağım var göbekliyim.@Uranos ne yaptınız?
Atlatabildiniz mi? Ne kararlar aldınız?