Aslında ben başıma böyle bir şey gelse (daha ağırları gelmişti) direkt olarak kıza sürekli atıp tutabileceği bir oyuncak olmadığımı ve bir daha benimle konuşursa şikayet edeceğimi söylerdim. Ama tam olayı bilmiyorum o yüzden kaba olacağını düşündüm.

Ben öyle bir şey asla söylemem herhalde. Kendime cizdigim imaja bayağı ters. Size laf etmiyorum yanlış anlamayin. Ben demem sadece.

Gidin buluşun zaman geçirirsin en kötü. Ama o kızdan hayırlı bir şey olacağını sanmam. Vakit geçirmeye bak sadece.

Tamamdir sağ olun. Pek bir amacim yok zaten. Gerçek niyetini merak ediyorum. Gerçekten pişman falan mi acaba yoksa eglenmek mi istiyor?

Son düzenleme:
Tamamdir sağ olun. Pek bir amacim yok zaten. Gerçek niyetini merak ediyorum. Gerçekten pişman falan mi acaba yoksa eglenmek mi istiyor?

Yani ben olsam buluşmaya gider vakit geçirirdim. Ama hemen güvenmeyin kimseye. :D
Öylesine zaman geçsin diye giderdim şahsen. Tabii arkadaşım yok denecek kadar az olduğundan dolayı da böyle düşünüyor olabilirim. :)

Gidin buluşun zaman geçirirsin en kötü. Ama o kızdan hayırlı bir şey olacağını sanmam. Vakit geçirmeye bak sadece.

Yani ben olsam buluşmaya gider vakit geçirirdim. Ama hemen güvenmeyin kimseye. :D
Öylesine zaman geçsin diye giderdim şahsen. Tabii arkadaşım yok denecek kadar az olduğundan dolayı da böyle düşünüyor olabilirim. :)

Bende öyle düşünüyorum hocam. Sağ olun.

Umursamaz tavırların kendisini rahatsız etmiş belli ki. Kaç yaşındaydınız?

18 yaşındayız. Önceden ilgisiz falan degildim ama ortada hiçbir şey yokken arkadasligi bitirip sonra fiziksel ozelliklerimle falan sesli şekilde dalga gecince dogal olarak umursamaz kalmaya çalıştım.

O zaman salla gitsin zaten büyük ihtimalle 2 ay sonra bir daha görmeyeceksin yakınında yaşamıyorsa. Seni aptal yerine koymasına izin verme.

Aptal yerine konmamda sorun yok gercekten aptal olmadigim sürece. Ben her şeyin farkinda olayim ama o bundan haberdar olmasın. Sadece niyetini merak ediyorum.

Son düzenleme:

Ben diyeceğimi dedim. Canı sıkılmış, bazı hormonları kabarmış "gönül eğlendirebileceğim birisi lazım, ha dur bir şuna bakayım" diye düşündüğüne adım gibi eminim. Sen bence dikkatli ol, kaşla göz arası seni oyuncağı yapmasına müsaade etme. 12.sınıfsın bir de, böyle boş şeylerle uğraşma. Dersini çalış YKS'de güzel bir performans sergile.

Çok yakın sandigim bir kiz arkadasim vardi. Normal bildigimiz arkadaş. Ben bu kizla 3 yıldır falan arkadaştim. Pek vakit gecirmezdik ama arkadastik işte.

Sonra geçen yıl bu kız benimle konuşmak istemediğini belirtti bir seyden dolayı. Ustelemedim tamam dedim. Aradan bir yıl yakın vakit geçti bu kız bana yazdı ben seni yanlış degerlendirdim özür dilerim diye. Tamam dedim ama çok konusmadim. O biraz konustu sonra o da birakti. Aylarca konusmadik.

Bana laf atti okulda onunden geçerken birkaç kez. Dalga geçti. En son da bütün arkadaslariyla konuşurken ben yanında geçiyordum. AA neyse susalim duyar simdi diye sesini yukseltti benim duymam için. Aynı gün bana yazdı naber nasılsın diye.

Şuraya kadar aynılarını yaşıyorum bu aralar, bana sebep bile vermedi üstüne.
Bunların amacı dalga geçmek, zorbalamak, boş verin.

Beyler bayanlar, kiz ile bulusmaya gidecegiz de her seyi bana birakti. Nereye gotureyim, ne yapabiliriz? Aklima hicbir sey gelmiyor. Fikir verebilecek olaniniz var mi?