Ya da sanaldan açıl. Seviyorum merkez de. Seviyorum de. Reddederse yeni denizlere yelken. Kabul ederse iyi günler.

Hocam önümde oturuyor ben o utançla okula dahi gidemem.

Soğuk yapacağım gibi görünüyor, eğer konuşursa veya sorarsa sıkıntı yok, konuşmazsa keserim tüm bağı öyle düşünüyorum.

Hocam önümde oturuyor ben o utançla okula dahi gidemem.

Soğuk yapacağım gibi görünüyor, eğer konuşursa veya sorarsa sıkıntı yok, konuşmazsa keserim tüm bağı öyle düşünüyorum.

Ne utanıyorsun ben 11. sınıfım okulda en az 10 kişiden red yedim. Zorlama ve red yediğin kişiye arkadaş ayağı çek alışıyorsun 1 haftaya. Korkma bu kadar relax ya.

Dostum dün etiketlemişsin şu an fark ettim kusura bakma. Bir abin olarak şunu söyleyeyim. Sana sıkıntı yaşatan, aklını karıştıran ve kullanılmışlık hissi veren kimseye gereğinden fazla kıymet verme. İnsanlar rasyonel canlılar değildir yaptıkları her hareket mantıklı olacak, bir sebebi olacak diye bir şey yok. Kızın belki yaptıkları tamamen o an keyfine göre değişiyordur. Belki harbiden sana ilgisi vardır belki yoktur. Önemli olan kızın sana olan ilgisi değil sana yaşattıklarıdır.

Tepki koyulması, bu konu hakkında konuşulması vb. egoist insanların istediği şeylerdir. Bırak normal bir insanmış gibi hayatına devam et. Seni rahatsız etmesine, üzmesine, bir yüz verip bir yok saymasına izin verme. Sınıfındaki herhangi biriymiş gibi davran ama bunu içten yap. Yapay olma.

Arkadaşlar, biraz garip gelebilir ama kızın lezbiyen olma ihtimali var mış.
Öyleyse gümleyeceğim. :D

Arkadaşlar dayanamadım sordum, iddiaları çürütmek için yapıyormuş.

Anlattığına göre bu ilk hafta herkesten önce okula geleceğimi söylemiş, sınıftakilerde konuştuğumuzu anlamış.
Sonrasında şaka amaçlı bunlar aşık falan demişler, ancak ardından dozunu kaçırmaya başlamışlar.
Sınıfın aşko kuşko tiplemesi 4 kız okula yaymaya başlamış,
Teneffüste vs çantasına BENİM adıma aşk notları vs atmaya başlamışlar.
Oda çok rahatsız olmaya başlayınca " Bdxmrz'nin sevgilisi var, ben sadece arkadaşıyım, zaten aramızda samimiyet yok merhaba merhaba arkadaşlığı " gibi şeyler demiş.
Bunlar inanmayıp oldukça komik şakalarına devam etmişler.

Bunları özellikle gidip neden soğuk yapıyorsun diye sormadım, " Sorun ne? " yazdım sadece, bu da sinirli sinirli bunları anlattı rahatsız olmaya başladığını söyledi.
Eskiden davrandığı gibi davranmaya başladı.
Örneğin soğuk yaptığından beri " Görüşürüz " yazardı şu an dikkat etmeden eskisi gibi "gorsuk" gibi kelimeler kullanıyor.
Eskiden öyle kullandığımız için öyle alışmıştık.

Ne diyorsunuz? Sizce güvenmeli miyim?

Son düzenleme: