Arkadaşlar durum güncellemesi yapıyım dedim

@Charles Smith hocam sizin dediğiniz gibi her şeyi bikere daha anladım diyarbakırda yangın çıkmıştı bende hal hatır sormak için nasılsın iyi misin diye yazmak istemiştim yazmaz olaydım ne olduğunu bikere daha anladım
WhatsApp Görsel 2024-06-25 saat 10.33.43_083dfaab.webp

işin ilginç olan tarafı şu bana egoist kibirli diyen insan onun için ne kadar çabaladığımı hastanelerde tedavi aldığım zamanlarda bile sırf o üzülmesin diye söylemediğim her şeyi her dakika kötü olsam bile onu düşündüğümü hiç bilmiyo beni hep yanlış anlamaya kendini programlanmış gibi işine gelmediği için yaptı bunları zaten biliyorum her şey bahane bende ona bunu yazdım ve iyi günler dedim. benim anlamadığım şey nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar ben demiştim ama en başında benim hakkımda beni karalıcak diye kendini haklı çıkaramayınca.
1719331714006.webp

3 5 para etmez sevgilisi ile övünüyor. :D
Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar benim hakkımda ileri geri konuşan kız sevgilisini dünyalar kadar çok seviyormuş yazık ona şarkılar yazan ben ona şiirler yazan ben ama onu kaybedende ben.

3 5 para etmez sevgilisi ile övünüyor. :D
Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar

işin ilginç olan tarafı şu bana egoist kibirli diyen insan onun için ne kadar çabaladığımı hastanelerde tedavi aldığım zamanlarda bile sırf o üzülmesin diye söylemediğim her şeyi her dakika kötü olsam bile onu düşündüğümü hiç bilmiyo beni hep yanlış anlamaya kendini programlanmış gibi işine gelmediği için yaptı bunları zaten biliyorum her şey bahane bende ona bunu yazdım ve iyi günler dedim. benim anlamadığım şey nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar ben demiştim ama en başında benim hakkımda beni karalıcak diye kendini haklı çıkaramayınca.Eki Görüntüle 59768

Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar benim hakkımda ileri geri konuşan kız sevgilisini dünyalar kadar çok seviyormuş yazık ona şarkılar yazan ben ona şiirler yazan ben ama onu kaybedende ben.

Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar
Geçmiş olsun kankam, bence sen vazgeç bu kızdan...

Olsa da hayır geleceğe benzemiyor zaten hocam.
Umarım yaptığı seçim onu pişman etmez zaten sevgiliykende belliydi bu davranışları ayrıldıktan 1 2 ay sonra hemen başkasını sevmesi yazık ne diyim ki ben onun yerine asla birini koymadım kaç ay bana diyor ki sen beni hiç mutlu edemedin demekki mutlu etmem için onu aldatmam gerekiyordu adam gibi sevmemem gerekiyordu umarım sevdiği o çocuk onu üzmez.

Umarım yaptığı seçim onu pişman etmez zaten sevgiliykende belliydi bu davranışları ayrıldıktan 1 2 ay sonra hemen başkasını sevmesi yazık ne diyim ki ben onun yerine asla birini koymadım kaç ay bana diyor ki sen beni hiç mutlu edemedin demekki mutlu etmem için onu aldatmam gerekiyordu adam gibi sevmemem gerekiyordu umarım sevdiği o çocuk onu üzmez.
Umarım hocam, sizin adınıza üzgünüm...