işin ilginç olan tarafı şu bana egoist kibirli diyen insan onun için ne kadar çabaladığımı hastanelerde tedavi aldığım zamanlarda bile sırf o üzülmesin diye söylemediğim her şeyi her dakika kötü olsam bile onu düşündüğümü hiç bilmiyo beni hep yanlış anlamaya kendini programlanmış gibi işine gelmediği için yaptı bunları zaten biliyorum her şey bahane bende ona bunu yazdım ve iyi günler dedim. benim anlamadığım şey nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar ben demiştim ama en başında benim hakkımda beni karalıcak diye kendini haklı çıkaramayınca.
Eki Görüntüle 59768
Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar benim hakkımda ileri geri konuşan kız sevgilisini dünyalar kadar çok seviyormuş yazık ona şarkılar yazan ben ona şiirler yazan ben ama onu kaybedende ben.
Umrumda değiller hocam bana bide diyorki ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım filan 1 2 ay sonra o çocuk ona ihanet etmez üzülmez umarım mutlu olsun napıyorlarsa yapsınlar