34ilness

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, sizden bir konu hakkında yardım istiyorum. Konuyu dalgaya alacak insanlar gelmesin, neyse anlatayım. Benim 1 buçuk aylık bir ilişkim var. Lakin, biz bu kızla 13 Şubat'ta ayrıldık, 21 Şubat'ta barıştık. Neden ayrıldık? O konuya birazdan geleceğim zaten. Kendisi aradı beni, barışmak istediğini falan söyledi.

Ben de tamam bir kere daha deneyelim dedim, kabul ettim. Seviyordum, kıramadım. Her neyse, bizim kızla ayrılma sebebimiz Kore'li BTS gruplarına çok tapması, çok sevmesi. Bir görseniz neler neler söylüyor, onlar için 'Bana işte sen yokken onlar vardı. Ben ölmediysem, onların sayesinde. Sen yokken kimseden alamadığım mutluluğu onlardan alıyorum' falan diyordu. Tabii, bunlar erkek adamın zoruna gider, gururunu incitir. Benim de çok zoruma gitmişti o zaman.

Her neyse, ben bu kızın beni hep ilgi aracı olarak gördüğünü düşünüyordum. Hâlâ daha düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum? Seviyorum ama beni ilgi için sevdiğini düşünüyorum. Her neyse, ayrıldığımız gün, işte 13 Şubat, ben dedim 'İşte sen beni ilgi için seviyorsun' falan. Bana şey dedi, 'Sen hayal kırıklığısın' dedi, 'Beni hayal kırıklığına uğrattın' dedi, 'Sen de diğerleri gibisin' dedi, 'Sahtesin' dedi. Orada dur dedim, arkadaşlar, benim en nefret ettiğim şey karakterime laf atılması.

Öyle insanlar gibi olmadığım halde, beni öyle birine benzetmesi beni üzdü işte. Eski sevgilisini söyledi, X isimli kişi bile bir şey söylemedi. Benim Kore'li erkekleri sevmeme, gruplarını sevmeme diye dedi. 'Sen sorun ediyorsun' dedi.

Seven insan, sevdiğinin mutlu olduğu şeylerle mutlu olur. Hoşlanmasan bile, bana ayak uydurabilirdin diye dedi. Bende dedim, 'Senin eski sevgilin kötü bir insansa, bu benim problemim, sorunum değil' dedim. Bunun onunla alakası filan yok dedi. Ben de dedim ki, 'Neden biraz olsun empati yapmıyorsun? Beni kendi yerine koymuyorsun?' dedim.

'Ben başka kızlara kadınlara baksam, ünlü kadınları çok sevsem, bu senin hoşuna gider miydi?' dedim. 'İkisi aynı şey değil' dedi. 'Aynı şey' dedim. 'Kendini benim yerime koysan anlardın zaten' dedim.

Zaten o da eski sevgililerini kattı. Benim en nefret ettiğim şey, eski sevgili muhabbeti. Her neyse, bana 'sahtesin' falan dedi, ayrıldıktan sonra 1 hafta konuşmadık. 21 Şubat'ta aradı beni, 'İşte ne yapıyorsun' falan dedi.

Ben de 'İyiyim, oturuyorum falan, aynıyım' dedim. O da dedi 'İşte özlediğim için aradım seni' falan dedi. Ben de özlemiştim onu ama kırgındım. Sonra barıştık, bir kere daha deneyelim olsun dedim, ne olursa olsun diye.

Her neyse, arkadaşlar, geçen gün önceden çektiği bir videoyu attı bana. 2 erkek vardı yanında, biri gözlüklü biri de body'ci kendini bir şey sanan bir tip. En nefret ettiğim tipler, kendini bir şey sananlar.

İşte çocuk kol kaslarını filan gösteriyordu, çok sinirim bozuldu. Dedim, 'Sen neden muhatap oluyorsun onlarla diye?' 'Aşkım çok nadir falan konuşuyoruz' dedi.

Arkadaşlar, cidden zoruma gidiyor, gururumu incitiyor. Bir de kızın Snapchat'de 110K civarı falan puanı var. Kız kapalı, sizce kızın amacı ne? Arkadaşlar, seviyorum ama bilmiyorum neden böyle oluyor, çok zoruma gidiyor bu yapılanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kızın amacı seni kendine bağlayarak kölesi hâline getirmek. Seven böyle yapmaz. Yarın bir gün o seni terk edecek. Ondan önce sen bırak gitsin. İleride bırakman için geç olur. O seni bırakınca da üzülürsün. Madem benden önce onlar vardı yine onlarla baş başa kal de ve bırak gitsin. Seninle dalga geçiyor. Böyle yaparak seni kendine bağlayacak. Sürekli seni kıskandırma üzerine oynuyor. Ya ayrılacaksın, ya karı kızla fotoğraf çekip sen de ona atacaksın. Hangisi senin kişiliğine uygunsa artık. Ben ayrılmayı tercih ederdim.

O kızın amacı seni kendine bağlayarak kölesi hâline getirmek. Seven böyle yapmaz. Yarın bir gün o seni terk edecek. Ondan önce sen bırak gitsin. İleride bırakman için geç olur. O seni bırakınca da üzülürsün. Madem benden önce onlar vardı yine onlarla baş başa kal de ve bırak gitsin. Seninle dalga geçiyor. Böyle yaparak seni kendine bağlayacak. Sürekli seni kıskandırma üzerine oynuyor. Ya ayrılacaksın, ya karı kızla fotoğraf çekip sen de ona atacaksın. Hangisi senin kişiliğine uygunsa artık. Ben ayrılmayı tercih ederdim.
Ben de böyle yapıp bir de üstüne çok takmadığımı gösterip ayrılırdım.

O fotoğrafların altında ''bak istesem senden iyisini bulabiliyorum kendini bir şey sanma'' mesajı var. Ezikliyor seni. Kıskanacaksın ki daha çok bağlanacaksın ona. Sen yedeksin benim için diyor. İstersem tek kalemle silerim seni diyor. Bir nevi tehdit ediyor seni. Bir hatanda seni bırakır bunların kucağa hoplarım diyor. Anladın mı?

Yaş kaçtı bu arada?

O fotoğrafların altında "bak istesem senden iyisini bulabiliyorum kendini bir şey sanma" mesajı var. Ezikliyor seni. Kıskanacaksın ki daha çok bağlanacaksın ona. Sen yedeksin benim için diyor. İstersem tek kalemle silerim seni diyor. Bir nevi tehdit ediyor seni. Bir hatan da seni bırakır bunların kucağa hoplarım diyor. Anladın mı?

Bence bu tamamen kendine yapılan eziklik. Bana ne kardeşim senin kocandan karından? Niye hava atmaya çalışıyorsun? Şunlara sevgili yaptıktan sonra arkadaşını satanlar gibi gıcık oluyorum.

Kız kapalı, sizce kızın amacı ne?

Çok iyi tanırım böylelerini. Dışarıdan hanım hanımcık. İman yok bunlarda sadece başörtü var. Takmasa daha çok sevap alır çünkü böyle İslam'ın imajını da kirletiyorlar. Dostum bırak şu kızı. Çok iyi tanırım bunları. Hatta aynını bir başka kapalı kız bana yapmıştı. Hangi şehirdesin? Belki aynı kızdır. Bana da bir foto atmıştı biri bodyci biri gözlüklü oğlan vardı yanında. Çete sanırım bunlar.

Tebrikler. Kıza bir araç olmuşsun. Manipüle edilmişsin. Gidip burada borsa kaplanı gibi konuşmak istemem ama böyle davrananın zaten net arka planda yaptıkları da bellidir. Seni bts diye vurup durmuş. Ben olsam hadi git onlarla ol deyip engeli çakardım o cümleden sonra. Dengesiz birisine benziyor. Telefonu kapattıktan sonra yandaki o iki erkekle de gülüp dalga geçtiğine yemin bile edebilirim.