hunterhunter
Gelişen
Kol alıp da bunu yapabilir. PS exler PC'ye geleceğini düşünmüyorum. Sony zaten exden dolayı tercih ediliyor PC'ye getirirse anlamı kalmaz zaten kaç yıldır da böyle emulatorle uğraşırsınız o zaman. Xbox = PC zaten oyunlar dahi aynı bende hem PC var hem Series X tercihimi oyun fiyatları ve çift cihazda Game Pass olayı için şeçmiştim ama şu an olsam PS 5 Slim tercih ederdim kesinlikle. Bence almayı düşünen varsa PC varsa PS 5 alsın. PC yok ise Xbox seçebilir Xbox'un oyun kütüphanesi bir hayli çeşitli ve klasik oyunlar çok.
Nasıl geleceğini düşünmüyorsun çoğu önemli PS exclusive oyun şu anda PC'de oynanabiliyor. Örnek vermek gerekirse GoW 2018 ve ragrarok, Uncharted, Ghost of Tsushima, Until Dawn, Spider-Man serisi, TLOU serisi, Horizon serisi vs daha var. Gelmeyen var mı var GoW 1-2-3, Uncharted 1-2-3, Bloodborne benim merak ettiğim ama PC'de olmayan oyunlar bunlar ama 1-2 sene içerisinde bunlarında remake veya remasterad veriyonlarıyla PC'ye geleceği çok bariz. Yani demem o ki elinde bir PC yoksa ve yukarıdaki oyunları oynamadıysan PS almak mantıklı ama elinde ortalama bir PC varsa bile yukarıdaki oyunları oynayabilirsin yani PS veya Xbox alma işi tamamen keyfine kalıyor. Bence PC varsa Game Pass'ten dolayı Xbox almak daha mantıklı bir seçenek.