Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

7486

Başarılı
Forum kurallarını gözeterek bir yapay zeka botuyla vesaire bu tarz bir şey yapılamaz mı? En azından açılan konuları onaylama yükü hem moderatörlere düşmez hem de moderatörler çok daha verimli zaman ayırabilir foruma. Sizce nasıl bir fikir? Suistimal edilebilecek bir özellik olur ama gelse de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -21 Eksi
Yapılır fakat gerçekten maaliyetli oluyordu eskiden. Şu an bir denemelik olarak Gemini 1.5 Pro apisi kullanabilirler. Ücretsiz şekilde 1M tokene kadar destek veriyor fakat bu ücretsiz destek ne kadar açık kalır bilemiyorum. Ayrıca her yapay zeka şu anda kolayca yanıltılabiliyor.

Böyle bir şeyin olması iyi olmuyor. Kırmızı forumda örneğini gördük. Adam içine ana bacı küfür yazıp 2-3 tane konu açıyor ringe çağırır gibi. Sakin de olmuyor.

Allah korusun, otomatik olmayan haliyle bile "ikiz kulelere çarpacağım oyun arıyorum." tarzı saçma sapan başlıklar atılıyor, otomatik olursa önüne nasıl geçilir?

O dediğin yine iyi. Sen o dediğim yerdeki kavgayı gördün mü? Adam 2-3 paragraf küfür yazıp konu açıyor otomatik diye.

Ağır manipüle edilebilir bu tip yapay zekalar, Techolay yönetiminin sorumluluk olmak istemeyeceği bir sürü konu yapay zeka tarafından yanlışlıkla onaylanabilir, bu foruma ve yönetim kadrosuna zarar verebilir.