278 TL'ye 4 fanlı stand almıştım iyi yükseltti ve fanını bazen kullanmam ve ısınmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Yok hocam, sınava çalışmaktan ben şiştim de birazLaptopa diyet mi var hocam napıyonuz tdpyi yarıya mı kısıyonuz undervolt falan![]()
Fan gereksiz geliyor ya. O kadar para verdim be laptopumun egzoz çıkışları ve fanları oldukça kuvvetli.278 TL'ye 4 fanlı stand almıştım iyi yükseltti ve fanını bazen kullanmam ve ısınmıyor.
Laptopun ağırlığını da hesaba katmalı ama, mesela
bu ürün o ağır laptoplarda sıkıntı çıkarabilir çünkü ağır tarafı standın üst tarafına denk geliyor ve üst taraflarının bir desteği yok. Aynısının plastiği geçmişti elime ve Victus 16'nın ağırlığını taşıyamamıştı, bu metal diye öyle bir sorun olmayabilir ama yine de dikkatini çeksin istedim.![]()
ecocenter Jx-18 Laptop Stand Macbook Notebook Katlanabilir Taşınabilir Metal Standı , Taşınabilir Laptop Stand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ecocenter Jx-18 Laptop Stand Macbook Notebook Katlanabilir Taşınabilir Metal Standı , Taşınabilir Laptop Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Katılıyorum. Hem aynı güçte laptopunkinden sessiz calısan bır fan ıcın daha fazla para ödersiniz hem de efektif olmaz laptopun ıcındekılar kadar.Fan gereksiz geliyor ya. O kadar para verdim be laptopumun egzoz çıkışları ve fanları oldukça kuvvetli.
Acer nitronun sogutması iyi ekstraya gerek yok bence.
Ben ucuz diye almıştım evet mesela şu an almam.Yok hocam, sınava çalışmaktan ben şiştim de biraz
Fan gereksiz geliyor ya. O kadar para verdim be laptopumun egzoz çıkışları ve fanları oldukça kuvvetli.
hmz4hsg
Yetkin
Laptopun ağırlığını da hesaba katmalı ama, mesela.
Bu ürün o ağır laptoplarda sıkıntı çıkarabilir çünkü ağır tarafı standın üst tarafına denk geliyor ve üst taraflarının bir desteği yok. Aynısının plastiği geçmişti elime ve Victus 16'nın ağırlığını taşıyamamıştı, bu metal diye öyle bir sorun olmayabilir ama yine de dikkatini çeksin istedim.
Olabilir, benim V15 G3 de rahatlıkla kullanıyorum. Hatta standın arasına fan yerleştirdim laptopu çok iyi soğutuyor.
- Makaleler
- 1
Ben de almayı düşünüyorum bunlardan ama klavye zeminle açı yapacağı için kullanması garip gelmez mi? Kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Bu mesajda ki gibi 2 kademeli alırsan sorun olmaz.Ben de almayı düşünüyorum bunlardan ama klavye zeminle açı yapacağı için kullanması garip gelmez mi? Kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Yükselticinin kısa olan tarafının yüksekliği normal.
Tek olanlar yüksek gelebilir.
mr.esat
Üstün
Sizin makine kibar makine hocam, yine de çok fark olmaz ama sakat biraz sanki.Olabilir, benim V15 G3 de rahatlıkla kullanıyorum. Hatta standın arasına fan yerleştirdim laptopu çok iyi soğutuyor.
O attığım linkteki dayanıklıya benziyor.Plastik standlar çok dayanıksız. Alüminyum falan bulabilirsen olabilir.
Arni zaten Gamepad kullanıyorum çoğunlukla, ama arkadaşın dediği gibi de kademeliymiş. CS falan oynayacağım da kademe kısarım. Ya da kapatırım direkt, pratik olması bu yönüyle iyi.Ben de almayı düşünüyorum bunlardan ama klavye zeminle açı yapacağı için kullanması garip gelmez mi? Kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı