O cihaza Android Go veya saf Android verilmeliydi.Zaten berbat bir cihazdı gerçekten o kadar kötüydü ki.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kullandığım bütün telefonlar güzeldi. Sadece Lumia'da çok uygulama sıkıntısı vardı, o biraz moral bozuyordu o kadar.
Tam modelini hatırlayamadım ama fotoğraflarına bakınca Sony M2'di diye düşünüyorum. Nexus 5'imin ekranını kırdıktan sonra Mi 6 alana kadar evde boşta duran Sony M ile idare etmiştim.
Evet, Sony M'miş, öndeki alttaki bildirim ışığını hatırladım ve arkası cam değildi:
www.epey.com
Evet, Sony M'miş, öndeki alttaki bildirim ışığını hatırladım ve arkası cam değildi:
Sony Xperia M
Sony Xperia M C1905 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lumia Android değil zaten.Kullandığım bütün telefonlar güzeldi. Sadece Lumia'da çok uygulama sıkıntısı vardı, o biraz moral bozuyordu o kadar.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Evet onun sistemi farklıydı.Tam modelini hatırlayamadım ama fotoğraflarına bakınca Sony M2'ydi diye düşünüyorum. Nexus 5'imin ekranını kırdıktan sonra Mi 6 alana kadar evde boşta duran Sony M2 ile idare etmiştim.
Lumia Android değil zaten.
Bütçe nedir
Yetkin
HTC Desire 500, yorum yapmaya gerek yok gibi.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Benim değildi ama birkaç süre kullandığım General Mobile en kötü telefondu, tam modelini hatırlamıyorum.
Xiaomi Mi A2. Çıktığı günden beri var olan eMMC hatasını gidermeyen Xiaomi mühendislerine selam olsun.
2018 ile 2019 arasında donanım olarak pek fark bulunmuyor ama 2018 bildiğin S3 Mini kullanıyor hissi veriyor. Performansı rezalet.Annemde 2019’u var depolama haricinde sıkıntısız cihaz.
Honor’un modelini hatırlamadığım bir cihazıydı.