Alan hocalarım var. 2. bir cihazınız olması lazım veya kurarken BIOS'tan vdm kontroller kapatacaksınız. Intel böyle bir dert sunuyor size. Ama üstünü örtebilirsiniz. Cihaz güzel. Videosunu bırakayım inceleyin.

Termal ped var. Akma sorunu yok.

8 fanlı soğutmayla serince çizim yaparsınız.

Hocam yoksa 5069 modleini mi almalıyım? 54km fiyatı var bunda da dediğiniz problem var mı yoksa başka öneriniz var mı?

Hocam yoksa 5069 modleini mi almalıyım? 54km fiyatı var bunda da dediğiniz problem var mı yoksa başka öneriniz var mı?

Eğer VDM kontroller kapatırsanız kurulumunu yaparsınız, soğutucu da alırsanız serince 5070 gücüyle her işi yaparsınız. Ben öneririm.

Videoyu baştan sona iyice izleyin.

Kullananlar Anakart ısınıyor diye ağlıyor. Hiçbir işe yaramayan laptop soğutucusu mu Anakartı soğutucak?

Ayrıca soğutucuya da ihtiyaç bile yok. Oyun oynarken soğutucunun iç sıcaklığa etki etmesi imkansızlaşıyor. İçeride sıcak hava hapsoluyor.

Kullananlar Anakart ısınıyor diye ağlıyor. Hiçbir işe yaramayan laptop soğutucusu mu Anakartı soğutucak?

Ayrıca soğutucuya da ihtiyaç bile yok. Oyun oynarken soğutucunun iç sıcaklığa etki etmesi imkansızlaşıyor. İçeride sıcak hava hapsoluyor.
Hangi kullanıcılar örnek birkaç yorum bırakır mısınız? Yani kaynak rica ediyorum sizden. Bende sonuçta sponsoru değilim inceleme üzerine değerlendiriyorum.

Ayrıca laptop soğutucu gayet de işe yarıyor neredeyse 30 derece ram ısısı düşürüyor.

Kullananlar anakart ısınıyor diye ağlıyor. Hiçbir işe yaramayan laptop soğutucusu mu anakartı soğutucak?

Gerçekten öyle bir durum var mı hocam varsa paylaşır mısınız?

Hangi kullanıcılar örnek birkaç yorum bırakır mısınız? Yani kaynak rica ediyorum sizden. Bende sonuçta sponsoru değilim inceleme üzerine değerlendiriyorum.

Ayrıca laptop soğutucu gayet de işe yarıyor neredeyse 30 derece ram ısısı düşürüyor.

Bir de vada adlı kullanıcının böyle sorunu vardı. Konuyu bulamadım da vardı yani 93 derece oluyor demişti. Anakartta yüksek değer 120-150 de 90 derece az değil.

Adam "standby" kapatmasına rağmen 80 derecede.

Ürüne kötü demiyorum. Yaz ayıdır ısınır, 8.Nesil yepyeni bir mimari fakat overheatingden muzdarip sayısı az değil. Bazı şeylere kesin olarak müdahale isteyen bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz Tulpar T6 alın, sorun olursa zaten servis ağı çok geniş bir şekilde çözerler. Bu ne arkadaş ya.

Uyku modunda kendini pişiren laptop. Kimi örnek aldıklarını anlatamam ama gösterebilirim.

Yani bu durum da ne düşünüyorsunuz hocam alınacak ürün kalmamış piyasada ısınma sorunu olduğunu bilmiyordum, Monster alabilirim ya.

Şu an bir kullanıcı olarak laptop almaya karar verdim ve yaklaşık 2-3 haftadır araştırıyorum, piyasadaki her ürünün bir sıkıntısı var.

Örneğin Victus serisinde hall sensör, LOQ serisinde anakart yanma gibi sorunlar var. Neden markalar ürünlerinde bu hataları gidermeye çalışmıyor, anlamış değilim.

Şu an GameGaraj, ASUS ve Acer gibi bazı markalar haricinde her ürünün bir problemi var, şu an kağıtüstünde GameGaraj iyi gözükse de uzun vadeli kullanıcı yorumları olmadan bir şey diyemeyiz. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
ben 1 yıl önce tuf 15 aldım ekran sapsarıydı problem vardı iade ettim tekrar alacaktım garanti ile uğraşmayayım dedim zam geldi bir günde 4k mı ne alamadım kaldı öyle aşırı üzücü