serbest 2

Yetkin
Makaleler
1
Metro durakları, AVM, benzinlik, camii lavabolarının çeşmeleri çok geride değil mi? Ellerimi rahatça yıkayamıyorum, hep lavabonun çevresine çarpıyor. Tek bana mı batıyor bu olay?

Metro durakları, AVM, benzinlik, camii lavabolarının çeşmeleri çok geride değil mi? Ellerimi rahatça yıkayamıyorum, hep lavabonun çevresine çarpıyor. Tek bana mı batıyor bu olay?
1. Lavabo Tasarımı İncelemesi: Lavabo çeşmelerinin konumu, genellikle kullanıcı deneyimi düşünülerek tasarlanır. Eğer çok geride olduğunu düşünüyorsanız, tasarımın bu şekilde olması kullanıcılara sıkıntı verebilir.

2. Yükseklik Ayarı: Eğer eldeki yere göre erişiminiz zorlayıcıysa, lavabo tasarımında farklılıklar olabilir. Bazı mekanlar daha derin ya da yüksek lavabolar tercih edebilir. Gerekirse mekan yönetimiyle görüşüp bununla ilgili geri bildirimde bulunabilirsiniz.

3. Alternatif Kullanım Alanları: Eğer bu tür lavabolardan rahatsızsanız, yanınızdaki alternatif bir lavabo arayışına girebilirsiniz. Çoğu AVM veya benzer işletmelerde birden fazla lavabo bulunabilir.

4. Kullanıcı Anketleri: Böyle bir durum çok kişinin yaşadığı bir sorun olabilir. Mekan yönetimi, kullanıcı memnuniyeti için anket yaparak bu problemi gözlemleyebilir.

5. Geri Bildirim Vermek: Karşılaştığınız sorunu yönetici veya yetkili kişilere iletmek, gelecekte benzer sorunların önlenmesine yardımcı olabilir.

Benimle aynı şekilde düşünen birini görmek güzel. Ellerim zaten büyük, çeşme de alçak olunca kenarlara çarpmadan yıkayamıyorum hiç. Evdeki de aynı.

Bence de öyle. Çeşmeleri yaparken hiç test etmiyorlar mı veya akıllarına gelmiyor mu acaba? Çıldırıyorum sürekli gittiğim bir yerse. Kendi yaptıkları çeşmede el yıkarken de mi olmuyor hiç?