Ahmet35

Uzman
Monitörü bir sene olacak kullanıyorum MPRT modunu başlarda denemiştim ses gelmiyordu. MPRT modunda sürekli kullanmadım şu an bir deneyeyim dedim ekran kartındaki gibi coil whine sesi gibi ince tiz ses geliyor iade etmeli miyim?
Lenovo garantisi nasıl sürer bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Monitörü bir sene olacak kullanıyorum MPRT modunu başlarda denemiştim ses gelmiyordu. MPRT modunda sürekli kullanmadım şu an bir deneyeyim dedim ekran kartındaki gibi coil whine sesi gibi ince tiz ses geliyor iade etmeli miyim?
Lenovo garantisi nasıl sürer bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Bende de aynı monitör var ama o sesten hiç şikayetçi değilim. Gereksiz yere kendinizi bu konuda rahatsız hissediyorsanız garantiye verebilirsiniz ama bence gerek yok.

MPRT modunu açmak zorunda değilsin, zira MPRT modu aktif edilince pek çok monitörde çeşitli kısıtlamalar ve problemler beraberinde gelir; strobe crosstalk, maksimum parlaklıkta azalış, overdrive seçeneklerinin değiştirilemiyor olması ve flickering gibi.

Ha G24-20 iyi bir monitör mü, kesinlikle değil. Yeni aldıysan iade et, daha kaliteli monitör önerelim. Maksimum parlaklığı ve kontrast oranı düşük.

Esporcu falan değilim ve bir sene oldu monitörü alalı hikayeli oyun + Valorant oynuyorum amatörce.
Monitörü ilk aldığımda MPRT açınca parlaklık azalıyor diye kapatmıştım bir şey göremiyordum :)
Monitörü servise vereceğimde sonra en az 3 ay bekleyeceğimde sorun benden kaynaklı olmayacakta sonra geri gönderceklerde ölme eşeğim ölme göndermesem daha iyi gibi :)

MPRT kaynaklı da olsa bence bir sorun. Yaşanmaması lazım. Düzgün çalıştıramıyorlarsa koymasınlar ve destek vermesinler. Servise göndermeni öneririm. Benim monitörün ekranını 2 kez değiştirdi Samsung. Servis süresi ise 1 haftayı geçmedi. Birincide ölü piksel ve leke vardı. İkincide ışık sızması vardı. Şu an çok güzel bir şekilde teslim edildi. Monitörden ayrı kaldığım süre toplamda 10 gün falandır. Bence gönder servise. Yakınsa sen götür. Daha hızlı ilerliyor işler.

İade et gitsin berbat bir ürün, kabul edeceklerini zannediyorum. Sırf bu yüzden monitörü yatağın altına postaladım iadeyle garantiyle uğraşasım gelmedi.

Teşekkür ederim herkese biraz düşüneceğim aktif olarak kullanıyorum monitörü düşünüp karar vereceğim tekrardan teşekkürler.

MPRT kaynaklı da olsa bence bir sorun. Yaşanmaması lazım. Düzgün çalıştıramıyorlarsa koymasınlar ve destek vermesinler. Servise göndermeni öneririm. Benim monitörün ekranını 2 kez değiştirdi Samsung. Servis süresi ise 1 haftayı geçmedi. Birincide ölü piksel ve leke vardı. İkincide ışık sızması vardı. Şu an çok güzel bir şekilde teslim edildi. Monitörden ayrı kaldığım süre toplamda 10 gün falandır. Bence gönder servise. Yakınsa sen götür. Daha hızlı ilerliyor işler.

Ben monitörü vatandan almıştım bir sene olacak orayla irtibata geçmeyeceğim galiba iade işlemleri için direk Lenovo garanti yerleri var mı ki ?

Son düzenleme:
Doldurmak değil de servis noktalarını öğrenmek daha iyi olur. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve şansıma evime 10 dk uzaklıkta Samsung servisi var mış mesela. Götürdüm, sorun çözüldü, aldım.