lengthow

Yetkin
Cihaz
Lenovo LOQ 15IRH8
Selam arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Lenovo LOQ 15IRH8 4060 - i5 12450H versiyonunu kullanıyorum. Bazı oyunlarda fanlar gereksiz çalışıyormuş gibi geliyor çok ses çıkartıyor. O yüzden direkt sıcaklıklara göre ayarlamak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Aynı laptopu kullanıp Vantage üzerinden fan ayarı önerebilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Lenovo LOQ 15IRH8 4060 - i5 12450H versiyonunu kullanıyorum. Bazı oyunlarda fanlar gereksiz çalışıyormuş gibi geliyor çok ses çıkartıyor. O yüzden direkt sıcaklıklara göre ayarlamak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Aynı laptopu kullanıp Vantage üzerinden fan ayarı önerebilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
Sistem sıcaklığa göre fan ayarını kendisi ayarlıyordur. Hiç ellemeyin derim.

Lenovo Vantage Gaming Feature Driver kurun. antage'da ısı kipi ayarını dengeli seçeneğinde tutabilirsiniz, senaryoya göre kendisi ayarlayacaktır. Fan sesi hiç duymak istemiyorsanız da sessiz kip var zaten hemen altında. Sıcaklıklara göre fan hızını kendim ayarlayayım derseniz en alttaki özel kipte o da mümkün.