Negative Sir

Uzman
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Arkadaşlar LG'nin QNED 55 ThinQ AI destekli televizyonu var ama televizyonu sesli komutla açamıyorum. LG'nin web sitesindeki talimatları yapmama rağmen olmadı. Çözümünü bilen var mı veya evinde LG televizyon olup bunu yapabilen var mı?

Selam,

Sesli komut tuşuna basarken herhangi bir hata alıyor musun?

Arkadaşlar LG'nin QNED 55 thinq AI destekli televizyonu var ama televizyonu sesli komutla açamıyorum. LG'nin web sitesindeki talimatları yapmama rağmen olmadı. Çözümünü bilen var mı veya evinde LG televizyon olup bunu yapabilen var mı?

Kumandadan Home tuşu ve geri tuşua 20 30 saniye basılı tutup kendini eşlemesini bekle. Sonra tekrar dener misin?

Selam,

Sesli komut tuşuna basarken herhangi bir hata alıyor musun?

Kumandadan Home tuşu ve geri tuşua 20 30 saniye basılı tutup kendini eşlemesini bekle. Sonra tekrar dener misin?

Sesli komut çalışıyor hatta dün televizyona format attım ve tekrar kurulum yaptım düzelir diye ama televizyonu yine sesle açamadım (öncesinde mesela "YouTube'u aç dediğimde" açılıyordu, şimdi de açılıyor. Sadece TV'yi aç dediğimde olmuyor).

Sesli komut çalışıyor hatta dün televizyona format attım ve tekrar kurulum yaptım düzelir diye ama televizyonu yine sesle açamadım (öncesinde mesela "YouTube'u aç dediğimde" açılıyordu, şimdi de açılıyor. Sadece TV'yi aç dediğimde olmuyor).

Hocam desteği İngilizce yapıp bir de öyle dener misin? Eğer İngilizce de çalışıyor ise yetkili servisin yazılım atması lazım.