Düne kadar her şey sorunsuz çalışıyordu. Bugün bilgisayarı açtığımda fanların ışıkları yanmıyordu. Uygulamadan düzeltirim deyip kafama takmadım. Uygulamayı açtığımda ise normalde fanları kontrol ettiğim kısma hiçbir şekilde erişemiyordum;

1735587626600.webp

(Normalde sağdaki kısımda 2'den fazla sekme bulunuyordu. Uygulama fanları direk görmüyor gibi ama fanlar sorunsuzca dönüyor.)
Şu an uygulamayı tekrar indiriyorum. Başka bir çözüm öneriniz var mıdır?

Bilgisayarı 1.5 senedir böyle kullanıyorum, ilk defa bu tarz saçma bir sorun başıma geldi.

Düne kadar her şey sorunsuz çalışıyordu. Bugün bilgisayarı açtığımda fanların ışıkları yanmıyordu. Uygulamadan düzeltirim deyip kafama takmadım. Uygulamayı açtığımda ise normalde fanları kontrol ettiğim kısma hiçbir şekilde erişemiyordum;

1735587626600.webp

(Normalde sağdaki kısımda 2'den fazla sekme bulunuyordu. Uygulama fanları direk görmüyor gibi ama fanlar sorunsuzca dönüyor.)
Şu an uygulamayı tekrar indiriyorum. Başka bir çözüm öneriniz var mıdır?

Bilgisayarı 1.5 senedir böyle kullanıyorum, ilk defa bu tarz saçma bir sorun başıma geldi.
Evet yeniden indirmek hiç bir işe yaramamış gibi görünüyor.

Son düzenleme:
RGB kabloları gevşemiş olabilir mi? Kontrol edilebilir.
Hocam sistemi zamanında ben toplamadım, toplayan arkadaşın eseri de lanet olası bir karmaşadan ibaret, oraya hiç girmek istemiyorum açıkçası. Adam kabloları kasadaki metal parçaya falan dolamış.

Tam yerini bilmiyorum ama Windows 11 kendisi ARGB denetleme sekmesi var onun tik açık olunca buna benzer sorun olmuştu bende tik kapattıktan sonra düzeldi.