5598

Becerikli
Merhaba, USB belleğime Linux Mint kurarken yaklaşık olarak %90 - 95'te yetersiz alan hatası alıyorum. GParted'den baktığım zaman 8.45 GB dolu olduğu 22 MB boş olduğu gözüküyor.
Kurulumu yaparken 15 GB'ın hepsini Linux Mint için ayırdım ama kurarken hata veriyor.
2 gündür Linux'u kurmakla uğraşıyorum ve tam bitti derken bir sorun çıkıyor.

Kurulum USB'sini GPT - NTFS olarak yapılandırdım.

Merhaba, USB belleğime Linux Mint kurarken yaklaşık olarak %90 - 95'te yetersiz alan hatası alıyorum. GParted'den baktığım zaman 8.45 GB dolu olduğu 22 MB boş olduğu gözüküyor.
Kurulumu yaparken 15 GB'ın hepsini Linux Mint için ayırdım ama kurarken hata veriyor.

1GB daha yer versen?

Kurulum USB'sini GPT - NTFS olarak yapılandırdım.

USB'yi Balena Etcher veya Ventoy üzerinden hazırlamayı denediniz mi?

@Yonga @Ali23
Ben bi USB'yi tam doldurmaya çalışayım belki USB sıkıntılı olabilir tam dolmuyor olabilir.

USB belleğin depolamasının tamamını ISOya verme imkanınız varsa o şekilde deneyebilir misiniz.

Üstte belirttim USB zaten 16 GB tamamını da vermeye çalıştım ama yine sonda hata verdi.

USB'yi Balena Etcher veya Ventoy üzerinden hazırlamayı denediniz mi?

USB belleğim 16 GB