Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
- Makaleler
- 14
Upload etmeden önce gparted ve gnome-disks'de kurayım nolur nolmaz
Benim atacağım ISO'yu indir.
@Pabola kardeş bak senin için özel ISO hazırladım, 4 dakikaya upload bitiyor. Değerimi bil. Upload biter bitmez link atıyorum.
WoeUSB ve Anydesk'li sistemi live açıyor direk
Telefondan Linux distro boot edebiliyor.
@Pabola kardeş bak senin için özel ISO hazırladım, 4 dakikaya upload bitiyor. Değerimi bil. Upload biter bitmez link atıyorum.
WoeUSB ve Anydesk'li sistemi live açıyor direk
Pabola
Uzman
Şu an kuruyorum hocam. Bir de verdiğiniz koddaki ilkini komplemi yazacağım? Diğer arkadaş Python 3'e kadar yazmış.
- Makaleler
- 14
Şu an kuruyorum hocam. Bir de verdiğiniz koddaki ilkini komplemi yazacağım? Diğer arkadaş Python 3'e kadar yazmış.
[Link artık geçerli değil.]
Lubuntu 18.04 ISO'yu aldım ve senin için yamaladım.
@Stereo.Luigi99 tavsiyesiyle kurulan WoeUSB'yi de gömdüm Anydesk'i de.
İndir boot et bakalım.
İleride de boot edilebilir Live sistemler geliştireyim bu çok aceleyle baştan sağma oldu ama işini görecek.
@Recep Baltaş bu dosya kullanıcıların işini görürse paylaşabilirsiniz, kendiniz de host edebilirsiniz.
Ben bu sistemi baya geliştirip Techolay Wallpaper'li ISO falan yaparım. Ama ISO etiketine by HasanMerkit diye ufak ismimi yaşatırım.
Belli ki zorlanıyorsun ben senin yerine yazıp ISO yaptım dostum.Şu an kuruyorum hocam. Bir de verdiğiniz koddaki ilkini komplemi yazacağım? Diğer arkadaş Python 3'e kadar yazmış.
Son düzenleme:
Pabola
Uzman
Lubuntu 18.04 ISO'yu aldım ve senin için yamaladım.
@Stereo.Luigi99 tavsiyesiyle kurulan WoeUSB'yi de gömdüm AnyDesk'i de.
İndir boot et bakalım.
İleride de boot edilebilir live sistemler geliştireyim bu çok aceleyle baştan sağma oldu ama işini görecek.
@Recep Baltaş bu dosya kullanıcıların işini görürse paylaşabilirsiniz, kendiniz de host edebilirsiniz.
Ben bu sistemi bayağı geliştirip Techolay Wallpaper'li ISO falan yaparım. Ama ISO etiketine by hasanmerkit diye ufak ismimi yaşatırım.
Belli ki zorlanıyorsun ben senin yerine yazıp ISO yaptım dostum.
Eki Görüntüle 82635
Şimdi bu attığın link ne hocam ne yapacağım?
- Makaleler
- 14
Bir Linux ISO'yu alıp içine WoeUSB ve Anydesk'i kurulu şekilde gömdüm. (chroot)
İndir, boot et. Windows ISO'nu bununla yazdır.
Pabola
Uzman
Bir Linux ISO'yu alıp içine WoeUSB ve AnyDesk'i kurulu şekilde gömdüm. (chroot)
İndir, boot et. Windows ISO'nu bununla yazdır.
Bir ahraz olarak emin olmak için soruyorum bunu laptopa Zorin OS kurar gibi mi kuracağım.
Telefondan yazdıracaktı ne oldu en son bilemedim.
- Makaleler
- 14
Kurmayacaksın, direk açılacak. İçinde de WoeUSB var. Windows ISO'nu bilgisayarın içindeki disklerden birine indirip USB'ye yazdırıyorsun. Ben artık yemek yemeğe gideyim, on dakika yokumBir ahraz olarak emin olmak için soruyorum bunu laptopa Zorin OS kurar gibi mi kuracağım.
Pabola
Uzman
Kurmayacaksın, direk açılacak. İçinde de WoeUSB var. Windows ISO'nu bilgisayarın içindeki disklerden birine indirip USB'ye yazdırıyorsun. Ben artık yemek yemeğe gideyim, on dakika yokum.
Tamam Zorin OS kuruluyor zaten.
- Makaleler
- 14
Dostum benden bu kadar. WoeUSB'yi açamazsan boot edeceğin ISO dosyasını bıraktım.