Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenbykctn

Gelişen
Linux'ta yeniyim ve kişisel kullanım için ana işletim sistemim yapmaya çalışıyordum.

Kodlar konusunda o kadar bilgim yok sadece discord'a girmek için dpi yükleyecektim fakat kurulum aşaması çok kafamı karıştırdı.

Bildiğim kadarıyla Zapret ve SpoofDpi diye iki ayrı program var fakat ikisini de kurmayı beceremedim. Temel olarak çok basit bir şekilde nasıl kurup kullanabileceğimi açıklayabilir misiniz?

Bir de zapreti nasıl tamamen kaldırıp kuracak isem temiz bir şekilde kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zapret zor gelebilir. ByeDPI çok daha kolay iki komutla çalışıyor, küçük bir proxy ayarıyla tüm sistemde kullanılıyor. Video Pardus için ama kendi sisteminize göre uyarlarsınız.

Linux'ta yeniyim ve kişisel kullanım için ana işletim sistemim yapmaya çalışıyordum.

Kodlar konusunda o kadar bilgim yok sadece discord'a girmek için dpi yükleyecektim fakat kurulum aşaması çok kafamı karıştırdı.

Bildiğim kadarıyla Zapret ve SpoofDpi diye iki ayrı program var fakat ikisini de kurmayı beceremedim. Temel olarak çok basit bir şekilde nasıl kurup kullanabileceğimi açıklayabilir misiniz?

Bir de zapreti nasıl tamamen kaldırıp kuracak isem temiz bir şekilde kurabilirim?
Hangi dagitimi kullaniyorsun?

Depoda var mi yok mu diye bakmak istiyorum program icin.
Bu linkte nasil kuruldugu anlatilmis takildigin yer olursa sorabilirsin.

Teşekkür ederim. deneyeceğim.

Depoda var mi yok mu diye bakmak istiyorum program icin.
Bu linkte nasıl kuruldugu anlatilmis takildigin yer olursa sorabilirsin.

Rehberde denildiği gibi yaptım fakat yine de çalışmıyor. Defalarca denedim fakat sonuç yok.

Zapret zor gelebilir. ByeDPI çok daha kolay iki komutla çalışıyor, küçük bir proxy ayarıyla tüm sistemde kullanılıyor. Video Pardus için ama kendi sisteminize göre uyarlarsınız.

Çözüm

Çok teşekkür ederim, gerçekten 1 haftadır Zapret kurmak için uğraşıyordum, 5 dakikalık işle halloldu.