23832

Becerikli
Selam dostlar. Yani her şey ortada ama yine de fikirlerinizi almak istedim. Sizce LoL'ün oyuncu sayısı neden aşırı derecede azaldı? Hep aynı oyuncular geliyor. Artık LoL'dekilerin çoğu ya Valorant'a kaydı ya da bıraktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berbat oyun berbat kitle iğrenç şirket, daha ne olsun?

Mordekaiser gibi bir karakter böyle bir oyunda maalesef ona yanıyorum.

LoL yeterince insanların akıl sağlığı mahvettiği için. Bu sefer Valorant'ta kaybetmek için Valorant'ya geçiyorlar.

Bu arada cidden akıl sağlığını mahvediyor. Yani kötü gidince moralin bozuluyor, iyi gidince mutlu oluyorsun. Karakterler ve hikaye dışında boş oyun. Kumar gibi bir şey. Belki eğlencesine arkadaşınla vs atarsın. O kadar.

Selam dostlar. Yani her şey ortada ama yine de fikirlerinizi almak istedim. Sizce LoL'ün oyuncu sayısı neden aşırı derecede azaldı? Hep aynı oyuncular geliyor. Artık LoL'dekilerin çoğu ya Valorant'a kaydı ya da bıraktı.

Kitlesi ve insani stres ettiği için bir de son zamanlarda Vanguard habersizce ekran görüntüsü aldığı için birçok kişi bıraktı ben dahil hikayeli oyunlara yöneliyorlar artık ülkemizde yavaş yavaş level atiyoruz FPS oyunu bırakıp hikayeli oyunları oynamak gibi.

Kitlesi ve insani stres ettiği için bir de son zamanlarda Vanguard habersizce ekran görüntüsü aldığı için birçok kişi bıraktı ben dahil hikayeli oyunlara yöneliyorlar artık ülkemizde yavaş yavaş level atiyoruz FPS oyunu bırakıp hikayeli oyunları oynamak gibi.

Hikayeli oyunlar yine iyi. Aslında oyunların vakit kaybı olduğunu düşünmeye başladım artık. Ha böyle kafa dağıtmak için oynanır ama insanlar bağımlısı hocam. Bilinçaltına yerleşiyor sonuçta bunlar.

Hikayeli oyunlar yine iyi. Aslında oyunların vakit kaybı olduğunu düşünmeye başladım artık. Ha böyle kafa dağıtmak için oynanır ama insanlar bağımlısı hocam. Bilinçaltına yerleşiyor sonuçta bunlar.

Mesela ben hikayeli oyunları günde 2-3 saat oynarim daha oynamam çünkü bir yerden sonra oyun sana yeter diyor ama Valorant CS:GO LoL gibi oyunlar sana zamanı unutuyor.

Türkler kaos sever. Riot bunu çok acımasız bir şekilde yönetiyor.
Ama bu kaos bir süre sonra sıkar insanı, bayar.
Sarmaz bir süre sonra.

Azalsa da LoL oyuncusu bitmez. Yıl olmuş 2025, hala LoL ve WoW killer oyunlar gelmedi. Oyun sektörü kıtlıkta. Ben bu aralar MOBA olarak SuperVive oynuyorum. Eski LoL çalışanları yapmış. Mekanikleri çok farklı. 3'lü gruplar olarak battle royale mantığında 40 kişi savaşıyor. Şimdilik herkes yeni oyuncu olduğu için herkes eğlenerek oynuyor. Sesli sohbeti de var. Ortam güzel. Hepinize tavsiye ederim.