Azalsa da LoL oyuncusu bitmez. Yıl olmuş 2025, hala LoL ve WoW Killer oyunlar gelmedi. Oyun sektörü kıtlıkta. Ben bu aralar MOBA olarak supervive oynuyorum. Eski LoL çalışanları yapmış. Mekanikleri çok farklı. 3'lü gruplar olarak Battle Royale mantığında 40 kişi savaşıyor. Şimdilik herkes yeni oyuncu olduğu için herkes eğlenerek oynuyor. Sesli sohbeti de var. Ortam güzel. Hepinize tavsiye ederim.

Sistem özellikleri?

Her yıl 3-4 ay LoL'e fena sarıp yılın geri kalanı hiç oynamıyorum. Dönemsel bir şey bence. LoL hiçbir zaman komple bırakılmaz sadece ara verilir. Bu CS için de geçerli. Bir ara herkes Valorant geçmişti şimdi tekrar CS'ye akın ediliyor.

Mobil surumde herkes. Ben oynuyorum mobil surumunu her gun. Oyundaki %90 kitle bilgisayar surumunden gelme ve bilgisayar surumune gore konusuyorlar. Mesela E atamadim neden Q tutturamadin gibi cumleler soyluyor herkes istisnasiz. Boyle tuslar kullanilmiyor mobil surumunde ona gore hesap edin.

Her yıl 3-4 ay LoL'e fena sarıp yılın geri kalanı hiç oynamıyorum. Dönemsel bir şey bence. LoL hiçbir zaman komple bırakılmaz sadece ara verilir. Bu CS için de geçerli. Bir ara herkes Valorant geçmişti şimdi tekrar CS'ye akın ediliyor.

CS oynarken cok mutlu olurdum. Keske o guzel gunlere geri donebilsem. Cok ozledim. CS her zaman durur yerinde bence Valorant gibi oyunlar unutulur yakinda.

En basit sebebi bug of Legends olması. Soloq maçlarıma bile salak saçma buglar geliyor. Haritayı sürekli değiştirdikleri için sürekli rahatça geçtiğim ince duvarlardan geçemiyorum artık mesela. Riot çünkü 1 cm daha kalın yapmayı seçmiş. Kısacası sebebi iyi yöne değil kötü yöne evrilen mekanikler ve buglar. Bunlar bir online oyunu batırmak için fazlasıyla yeterli.

Azalsa da LoL oyuncusu bitmez. Yıl olmuş 2025, hala LoL ve WoW killer oyunlar gelmedi. Oyun sektörü kıtlıkta. Ben bu aralar MOBA olarak SuperVive oynuyorum. Eski LoL çalışanları yapmış. Mekanikleri çok farklı. 3'lü gruplar olarak battle royale mantığında 40 kişi savaşıyor. Şimdilik herkes yeni oyuncu olduğu için herkes eğlenerek oynuyor. Sesli sohbeti de var. Ortam güzel. Hepinize tavsiye ederim.
WoW killer Shadowlands ile WoW'un kendisi oldu.

Sistem gereksinimleri çok düşük ama eski bilgisayarım yeterli olmasına rağmen kaldırmadı. Çok kasıyordu. Yani minimum gereksinimlerden biraz yüksekse rahat oynarsınız hocam. Belki HDD'ye kurduğum içindir bilemiyorum. SSD'ye kurarsanız daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

• Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel Core i5-4670 (or AMD FX-8350 equivalent)
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Nvidia GTX 770 or equivalent
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 8 GB available space

Bana göre vanguard denilen şey daha oyuna girmeden cpu'yu 90 derecelere kadar çıkartıyor. millet artık bu yaz sıcaklarında ne yapacağnı şaşırdı. oyunu açar açmaz bilgisayar turboya geçiyor. kaldıki benim işlemcim 13900k 360mm sıvı soğutucu banamısın demiyor

Toxıc ve çocuk kitle yüzünden ADC veya SUP geldiği zaman mide salça olan veya jungeLın ormanını dönmeye çalıştığı için onun dışında. manevi değerlere hakaret eden ukala insana benzer canlılar olduğu için rapor sistemini Riot'un kontrol etmediği için ve artık gece pazarlarında efesanevi skin olmaması ben şahsen bıraktım 8 seneleik LoL oyuncuyum artık bıktım hocam.

LoL'deki toksik insanlar Valorant'a geçmeye başlıyor.

CS hilelerle dolu Valorant ana okulu gibi bende anlamadım artık en iyisi The Finals veya Marvel Rivals'a yönelmek ya da Rainbow.

Dopamin hormon dengesini en iyi şekilde bozan 2 oyundur Valorant ve LoL. Valorant'ı bıraktıktan 1 hafta sonra hayat kalitem arttı. Video izlerken odaklanma problemi yaşamıyordum artık. Kim bilir LoL ne derece büyük problem yaratıyordur.