Sistem gereksinimleri çok düşük ama eski bilgisayarım yeterli olmasına rağmen kaldırmadı. Çok kasıyordu. Yani minimum gereksinimlerden biraz yüksekse rahat oynarsınız hocam. Belki HDD'ye kurduğum içindir bilemiyorum. SSD'ye kurarsanız daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

• minimum:
    • Requires a 64-bit Processor and operating System.
    • Processor: Intel Core i5-4670 (or AMD FX-8350 equivalent)
    • Memory: 8 GB RAM.
    • Graphics: NVIDIA GTX 770 or equivalent.
    • DirectX: version 11.
    • network: broadband ınternet connection.
    • Storage: 8 GB available space.

Bizim ekran kartı iyi de RAM düşük 8 GB. 16 ya yükseltmek gerek.

Çok oyun ve özellikle TikTok, Reels gibi şeyler dopamin hormonunu çok büyük etkiliyor bunlar bırakılırsa hayattan aldığın zevki ve odaklanma seviyenin nasıl arttığını gerçekten görebilirsin eski insanların daha mutlu daha enerjik olmasının nedeni de bu.

Müzikte etkili mi peki dopamin konusunda? Çünkü genelde 3 veya 5 dakika oluyorlar.

Mordekaiser gibi bir karakter böyle bir oyunda maalesef ona yanıyorum.

Bu arada cidden akıl sağlığını mahvediyor. Yani kötü gidince moralin bozuluyor, iyi gidince mutlu oluyorsun. Karakterler ve hikaye dışında boş oyun. Kumar gibi bir şey. Belki eğlencesine arkadaşınla vs atarsın. O kadar.

Niye be? Mordekaiser'in nesi var? :D

LoL denen illet inanılmaz bir şekilde MOBA mantığını oturtmuş durumda. Ben de delisiydim bir zamanlar fakat 2 tane hesabım perma yedi, o kadar skin falan alıyoruz adamlar küfürden perma atıyorlar, bomboş oyun. Şimdilerde duyuyorum artık perma yokmuş falan diyorlar sizce niye :D oyuncu sayısı düştü tabiki.

Ranked eşleştirme sistemi rezalet ötesi, hele hele duo giriyorsanız 3 kişiyi taşımanız gerekiyor bu yılllardır değişmedi. Top lanede çok bozuk karakter var, Garen,İllaoi, Sett falan derken zaten oyun kaosa dönüyor.

Kısacası oynamayın, oynattırmayın.

Azalsa da LoL oyuncusu bitmez. Yıl olmuş 2025, hala LoL ve WoW killer oyunlar gelmedi. Oyun sektörü kıtlıkta. Ben bu aralar MOBA olarak SuperVive oynuyorum. Eski LoL çalışanları yapmış. Mekanikleri çok farklı. 3'lü gruplar olarak battle royale mantığında 40 kişi savaşıyor. Şimdilik herkes yeni oyuncu olduğu için herkes eğlenerek oynuyor. Sesli sohbeti de var. Ortam güzel. Hepinize tavsiye ederim.
WoWun da sayısı azalıyor, yeni exp geldiğinde oynuyor bitiyiriyorlar içeriği insanlar. Üstelik artık paralı oyunlar ekonomisi iyi ülkelerde de tutmuyor eskisi kadar, rakamlara bakabilirsiniz.

Tamamen eşleştirme sistemi yüzünden.

Başka bir sebebi de bu. Tamamen katılıyorum. Riot ne kadar müdahale etmiyoruz oyun kendi atıyor dese bile inanmayın. S2'den beri oynuyorum. Yaklaşık 12-13 sene oldu hala eşleştirme sistemi çöp. Direkt elle seçip yanınıza beceriksiz adamları atıyorlar. Dia4 %70 wr 30Win 3 l falanım yanıma hard stuck %40 winrate 500W 500 l adamlar atıyor. Bildiğin al taşı bu malları diyor Riot.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim ekran kartı iyi de RAM düşük 8 GB. 16 ya yükseltmek gerek.

Müzikte etkili mi peki dopamin konusunda? Çünkü genelde 3 veya 5 dakika oluyorlar.
Neredeyse her gün saatlerce dinlemek evet etkiler dopamini özellikle depresif şarkılar dinlemek çok etkiler, müziğin bir artısı ise süreyi abartmayıp agresif müzikler dinlersen testesteron seviyen dahi yükselebiliyor.

Başka bir sebebi de bu. Tamamen katılıyorum. Riot ne kadar müdahale etmiyoruz oyun kendi atıyor dese bile inanmayın. S2'den beri oynuyorum. Yaklaşık 12-13 sene oldu hala eşleştirme sistemi çöp. Direkt elle seçip yanınıza beceriksiz adamları atıyorlar. Dia4 %70 wr 30Win 3 l falanım yanıma hard stuck %40 winrate 500W 500 l adamlar atıyor. Bildiğin al taşı bu malları diyor Riot.

Eğer kafayı kırıp Faker gibi oynamıyorsan, Winrate'in belli bir eşiği geçmesine kesinlikle izin vermiyorlar. Peş peşe 5-10Win aldıktan sonra kıyamet kopuyor oyunda. Cehennemden seçip özenle takımın her koridoruna atama yapıyorlar. Dönüşü de olmuyor. Uğraşmak istemeyen zaten haftada 15-20 oyun atacakken 1-2 oyun atıp çıkıyor ya da oyunu bırakıyor temelli. Belki de bazen gerçekten NPC falan atıyor olabilirler takıma.

Neredeyse her gün saatlerce dinlemek evet etkiler dopamini özellikle depresif şarkılar dinlemek çok etkiler, müziğin bir artısı ise süreyi abartmayıp agresif müzikler dinlersen testosteron seviyen dahi yükselebiliyor.

Yok artık daha neler. Vallahi çok dinlemiyorum. Bir yürüyüşe giderken bir de yolculuk boyu.

Bence hala aşırı fazla oyuncusu var. Sadece sosyal medyadaki popülerliği azaldı, Arcane ile topladılar ama yine azaldı.

Shaco mainler oldukça insanlar oyunu bırakmaya devam eder. Ayrıca hilelere çözüm bulsunlar. Adam Xerath alıyor skill kaçırmıyor.

Son düzenleme: