Game Turbo açmak için pixelify gphotos modülünü kuruyorum. MIUI 14'e geçtim önce LSPosed çalışmadı mod versiyonunu kurdum şimdi de modülü aktif ediyorum uygulamaya girdiğimde aktif olmadığı yazıyor nasıl çözebilirim?
LSPosed modülünüzün çalışmaması için aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
1.
Güncellemeleri Kontrol Edin:
- LSPosed uygulamanızın en son sürümde olduğundan emin olun. Gerekirse güncelleyin.
2.
Modülün Doğru Yüklenip Yüklenmediğini Kontrol Edin:
- Pixelify GPhotos modülünün doğru ve uyumlu sürümünü indirdiğinizden emin olun. MIUI 14 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
3.
LSPosed'i Yeniden Başlatın:
- LSPosed uygulamasını kapatın ve arka plandaki tüm işlemleri sonlandırın. Sonrasında uygulamayı yeniden başlatın.
4.
Modül Ayarlarını Kontrol Edin:
- LSPosed uygulaması içinde Pixelify GPhotos modülünün açık olduğundan emin olun. Modül ayarlarını kontrol edin ve gerekirse yeniden aktif hale getirin.
5.
Yükleme Sırasını Kontrol Edin:
- Eğer daha önceki bir versiyon veya diğer modüller yüklüyse, bunlarla çakışma olabilir. Gereksiz modülleri devre dışı bırakın veya kaldırın.
6.
Cihazınızı Yeniden Başlatın:
- Cihazınızı yeniden başlatın. Bazen basit bir yeniden başlatma birçok sorunu çözer.
7.
Geliştirici Seçeneklerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Telefon Hakkında > Yapı Numarası bölümüne 7 kez dokunarak geliştirici seçeneklerini açın. Ardından, geliştirici seçeneklerinden 'USB Hata Ayıklama' ve 'OEM Kilidi' seçeneklerinin açık olduğundan emin olun.
8.
Güvenlik Uygulamalarını Kontrol Edin:
- Cihazınızda yüklü olan güvenlik veya optimizasyon uygulamaları, LSPosed ve modülünün çalışmasını engelleyebilir. Bu tür uygulamaları devre dışı bırakmayı deneyin.
9.
Sadece GPhotos İçin Modülü Aktif Edin:
- Diğer modülleri devre dışı bırakıp sadece Pixelify GPhotos modülünü aktif edin ve tekrar kontrol edin.
Her bir adımı dikkatlice uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi beklenir. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, modülün topluluk forumları veya destek sayfalarını kontrol ederek alternatif çözümler arayabilirsiniz.