Yer
Cintra
Lutris’ten ".exe" uzantılı oyun dosyalarını indir diyerek oyunu indirmeye çalışıyorum ancak işe yaramıyor. Onun yerine hata veriyor.

Ekran Görüntüsü 2024-10-03 13-28-56.webp

Hocam kurulum için farklı bir wine ve wineprefix denemek daha mantıklı olur diyebilirim ama bir sürü birbirinden farklı kurulum aracı var.

En iyisi bir sanal makineye çok hafif bir Windows sürümü kurun. Çift taraflı klasör paylaşımı yapın ve oyunları öyle kurun. En iyisi biraz abartı oldu ama bu yöntem de kullanılabilir yani.

Son düzenleme:
Hocam kurulum için farklı bir wine ve wineprefix denemek daha mantıklı olur diyebilirim ama bir sürü birbirinden farklı kurulum aracı var.

En iyisi bir sanal makineye çok hafif bir Windows sürümü kurun. Çift taraflı klasör paylaşımı yapın ve oyunları öyle kurun. En iyisi biraz abartı oldu ama bu yöntem de kullanılabilir yani.
Hocam oyunun eski sürümü olan bir dosya buldum. Onu kolayca indirdim. Şu anda kuruluma geçeceğim.

Hocam Elden Rİng'in türkçe yamasını nasıl kurabilirim?

Son düzenleme: