Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Perseus

Başarılı
Yer
Dimension C-137
Annemin telefonunda yazılımsal bir sorun var. Bluetooth kulaklığı bağladığımızda son seste bile çok kısık ses verirken kablolu kulaklıklarda böyle bir sorun yaşamıyoruz. İnternette çözümünü bulamadığım için format atmaya karar verdim. MacBook ile nasıl verileri yedekleyip format atabilirim?

Çözüm
Muhtemelen annemin Mi Cloud hesabı yok. Verileri tıpkı ICloud'daki gibi online yedekleyip daha sonra telefondan mı indireceğim? Peki stok yazılımı MacBook ile nasıl yükleyebilirim?

Hocam ayarlardan Xiaomi Cloud yazarsanız mi hesabı açmanızı ister, yedekleme kısmından hepsini yedekle derseniz sıfırladıktan sonra telefonu koruma amaçlı şifre ister. Girdikten sonra yedekten yükleyebilirsiniz.
Karışık gelir derseniz Google üzerinden de yedekleme yapabilirsiniz garanti olsun diye ikisini de yapın.
Note 11 Pro'dan Note 13'e geçerken Google yedekleme 50-100 kişi silmişti :).

Mi Cloud diyorum.

Yazılımı nasıl atabilirim? Ayarlardan fabrika ayarlarına geri yükle demek yeterli olur mu bu sorun için yoksa bilgisayardan temiz stok ROM kurmak mı en iyisi?

Hocam tel açılırken ses kısma açma ve güç tuşuna basılı tutun bekleyin önünüze bir ekran gelecek oradan wipe datayı seçin hard reset atılmış oluyor.

Yazılımı nasıl atabilirim? Ayarlardan fabrika ayarlarına geri yükle demek yeterli olur mu bu sorun için yoksa bilgisayardan temiz stok ROM kurmak mı en iyisi?

Yazılım atma işlerini çok anlamıyorum hocam TWRP vesaire yüklemeniz gerekiyor sanırım.
Telefonun BIOS'u gibi bir şey vardır oradan sıfırlarsanız format olur.
Sıfırlama yerinden yaparsanız da sıfırlamış olursunuz. Toptan yeni bir başlangıç istiyorum derseniz format öneririm.

Mi Cloud diyorum.

Hocam tel açılırken ses kısma açma ve güç tuşuna basılı tutun bekleyin önünüze bir ekran gelecek oradan wipe datayı seçin hard reset atılmış oluyor.

Mi Cloud hesabı da kişileri yüklemedi hocam hepsi mi hesabına kayıtlıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım atma işlerini çok anlamıyorum hocam TWRP vesaire yüklemeniz gerekiyor sanırım.
Sıfırlama yerinden yaparsanız da sıfırlamış olursunuz. Toptan yeni bir başlangıç istiyorum derseniz format öneririm.

Hocam bence Custom roma falan gerek yok.

Mi Cloud hesabı da kişileri yüklemedi hocam hepsi mi hesabına kayıtlıydı.

Hocam o zaman kişileri siz SIM kartına kaydedin.