Alınır. Bu fiyata daha güçlü bir cihaz görmedim. Hem Windows hem Macbook kullanıyorum ikisi de candır ama Macbook taşınabilir hafifliği uzun batarya ömrü ve optimizasyonu ile yol arkadaşım gibi bişey oldu son 1-2 aydır.

Bölüm ne hocam? Proje demişsiniz de ne geliştireceksiniz?

Bölüme göre almıyorum hocam ufak tefek kendimce projeler için.

Alınır. Bu fiyata daha güçlü bir cihaz görmedim. Hem Windows hem MacBook kullanıyorum ikisi de candır ama MacBook taşınabilir hafifliği uzun batarya ömrü ve optimizasyonu ile yol arkadaşım gibi bir şey oldu son 1-2 aydır.

Hocam araştırmalarıma göre bu fiyat bandında ki Windows laptolara göre iyiymiş ancak depolaması çok az aldıktan sonra herhangi bir yükseltme şansım oluyor mu?

Bölüme göre almıyorum hocam ufak tefek kendimce projeler için.

Hocam araştırmalarıma göre bu fiyat bandında ki Windows laptolara göre iyiymiş ancak depolaması çok az aldıktan sonra herhangi bir yükseltme şansım oluyor mu?

Yükseltme şansın yok harici SSD alıp kullanabilirsin. Ufak tefek projeden kastına bağlı olarak iş görür, ben mobil geliştirme ile uğraşıyorum misal Xcode performansı yetersizken Web geliştirmede bir sorun yok. Veya AI ile vs uğraşacaksan da yetersiz kalacaktır.

Yükseltme şansın yok harici SSD alıp kullanabilirsin. Ufak tefek projeden kastına bağlı olarak iş görür, ben mobil geliştirme ile uğraşıyorum misal Xcode performansı yetersizken web geliştirmede bir sorun yok. Veya AI ile vs uğraşacaksan da yetersiz kalacaktır.

Teşekkür ederim.