mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.508 1 Nisan 2026 #11 Magnezyumun formu çok önemli. Oksit olanlar pek emilime sahip olmuyor. Elzem değil onlar.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 1 Nisan 2026 #12 Magnezinc, oksit formu içeriyor. Emilimi düşük. Genelde kemik ağrısı, romatizma hastaları için verilir. Orzax Magnezyum kompleksi alabilirsin. 200 mg magnezyum içeriyor. 100 mg'ı sitrat, 50 mg malat (enerji verir), 50 mg biglisinat (sakinleştirir ve uyku düzenler).
Magnezinc, oksit formu içeriyor. Emilimi düşük. Genelde kemik ağrısı, romatizma hastaları için verilir. Orzax Magnezyum kompleksi alabilirsin. 200 mg magnezyum içeriyor. 100 mg'ı sitrat, 50 mg malat (enerji verir), 50 mg biglisinat (sakinleştirir ve uyku düzenler).
ShadowLegion Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2.621 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.986 1 Nisan 2026 #13 shiedae3 dedi: Magnezinc bittikten sonra(eğer kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaşamazsam bırakmam) Nutraxin magnezyum komplexini ve dynavit çinko pikolinat alayım hocam. Genişletmek için tıkla... magnimore plus öneririm magzeyum olarak. çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var.
shiedae3 dedi: Magnezinc bittikten sonra(eğer kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaşamazsam bırakmam) Nutraxin magnezyum komplexini ve dynavit çinko pikolinat alayım hocam. Genişletmek için tıkla... magnimore plus öneririm magzeyum olarak. çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.299 Çözümler 3 Beğeniler 1.419 1 Nisan 2026 #14 ShadowLegion dedi: Magnimore Plus öneririm magzeyum olarak. Çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var. Genişletmek için tıkla... Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı? Livo dedi: Bunu deneyebilirsiniz hocam https://www.evdeeczane.com/venatura-magnezyum-bisglisinat-takviye-edici-gida-60-kapsul 2 tablet olarak tüketilmesinde bir sakınca var mı bilmiyorum ben öyle kullanıyorum iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orjinallik konusunda güvenilir mi? Son düzenleme: 1 Nisan 2026
ShadowLegion dedi: Magnimore Plus öneririm magzeyum olarak. Çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var. Genişletmek için tıkla... Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı? Livo dedi: Bunu deneyebilirsiniz hocam https://www.evdeeczane.com/venatura-magnezyum-bisglisinat-takviye-edici-gida-60-kapsul 2 tablet olarak tüketilmesinde bir sakınca var mı bilmiyorum ben öyle kullanıyorum iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orjinallik konusunda güvenilir mi?
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.482 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 1 Nisan 2026 #15 shiedae3 dedi: Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı? Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orijinallik konusunda güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Magnezyum siparişi verdim orjinal geldi ama sorun yaşarsanız nasıl geri dönüş yaparlar bilmiyorum araştırmanızda fayda var.
shiedae3 dedi: Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı? Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orijinallik konusunda güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Magnezyum siparişi verdim orjinal geldi ama sorun yaşarsanız nasıl geri dönüş yaparlar bilmiyorum araştırmanızda fayda var.