Filistin için yürüyüş yapması absürt değil. Gayet de olması gereken bir şey. Bunun yanında şehitlerimize ses çıkmaması ise arap seviciliğidir. Bu tarz organizasyonlar birden olan bir şey değil. Askerler için yapılması gereken şey önceden planlanmalı. Bu yüzden daha sonra olacaktır. Yinme de bu yürüyüşün iptal edilip ertlenemesi gerekir.

Umarım bu yazdıklarımdan dolayı daha ilk mesajımdan banlanmam. Doğruları, olması gerekeni söyledim.
Absürt, senin birinci önceliğin şehidin olmalı. 9 tane gencecik vatan evladı canını senin için verecek, sen de gidip Filistin yürüyüşü yapacaksın ha. Saygısızlık değil de ne bu?

Aynen kanka memleketin boş. Yallah o zaman dolu bir memlekete git. Basit bir şeyde hemen memlekete söverler.
Hocam arkadaş haklı şehidimiz varken böyle filistin bayrağı filan açmak insanın zoruna gidiyor bizim askerlerimiz ayyıldızlı tabut ile sarılı veda ederken bu Arap seviciliği şehitlerimizin haberini aldıktan sonra yapılması hainlikten başka bir şey değil.

Aynen kanka memleketin boş. Yallah o zaman dolu bir memlekete git. Basit bir şeyde hemen memlekete söverler.
Sizin gibiler yüzünden niye bırakacakmış da vatanını? Asıl siz Suudi Arabistan'a gidin, benim önceliğim benim şehidim. Ötekisi umrumda olmaz, 1 şehidim 1000 Arap'tan daha değerli benim.

Yalan değil, bomboş bir ülkede yaşıyoruz.

Yalan değilse git dolu ülkeye o zaman. Bunu diyen adam vatan hainidir. Boşsa doldurmaya çalış. Yaptığın şey geçmişe, atana bir tokattır.

Hocam arkadaş haklı şehidimiz varken böyle filistin bayrağı filan açmak insanın zoruna gidiyor bizim askerlerimiz ayyıldızlı tabut ile sarılı veda ederken bu Arap seviciliği şehitlerimizin haberini aldıktan sonra yapılması hainlikten başka bir şey değil.

Tamam. Bunun için ülkeye veya şehre hakaret etmeye gerek var mı?

Sizin gibiler yüzünden niye bırakacakmış da vatanını? Asıl siz Suudi Arabistan'a gidin, benim önceliğim benim şehidim. Ötekisi umrumda olmaz, 1 şehidim 1000 Arap'tan daha değerli benim.
Hocam burada yaşayan sapık Suriyeli ve Afgan'ların eline silahı ver koşa koşa korkarak köpek gibi kaçarlar. Sence o sapıklar bu ülkeyi savunur mu sanıyorsunuz sanıyorsanız? yanılıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben ülkeme hakaret mi ettim? Sen git Suudi Arabistan denen kanalizasyon devletine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan değilse git dolu ülkeye o zaman. Bunu diyen adam vatan hainidir. Boşsa doldurmaya çalış. Yaptığın şey geçmişe, atana bir tokattır.

Tamam. Bunun için ülkeye veya şehre hakaret etmeye gerek var mı?
Osurdum, atana tokat asıl senin sırtınan defalarca kez bıçaklayan ırka verdiğin destektir, tanıdığın önceliktir. Tarihten bir haber yaşayıp da millete vatan haini ibaresinde bulunmayın.