Yer
Manisa
3-4 gün önce sisteme format atmıştım. İndirdiğim bir dosyadan şüphelendim. Malwarebytes ile tarama yapıyorum, neredeyse 2 saat olacak. Başlarda 100k dosyayı 6-7 dakikada taradı ve sonrasında çok yavaş ilerlemeye başladı. Ne yapmam lazım? Normalde format atmadan önce 40-50 dakikada biterdi.

Dosya Ekleri

• resim_2024-04-05_234515200.webp
    resim_2024-04-05_234515200.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Diskinizin hızını kontrol ettiğinizi varsayarak söylüyorum, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Evet hatta her 2 diskim içinde chkdsk /f /r komutlarını uyguladım Malwarebytes'ı silip tekrar yüklemiştim ancak değişen bir şey olmadı fakat Malwarebytes'ı tekrar yüklediğimde girdiğim e-posta falan duruyordu aslında.

Gece tam taramayı açık bırakma şansınız varsa açık bırakın. Sabaha bitmiş olur muhtemelen. Pek mantıklı değil ama format sonrası ilk tarama olduğu için yavaştır belki. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor şu anda maalesef.

Gece tam taramayı açık bırakma şansınız varsa açık bırakın. Sabaha bitmiş olur muhtemelen. Pek mantıklı değil ama format sonrası ilk tarama olduğu için yavaştır belki. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor şu anda maalesef.

Ne yazık ki pek mümkün değil konuyu açtığımdan beri 15 dakika geçmiş ve anca 2000 dosya tarayabilmiş her geçen sürede daha da yavaşladığını düşünürsek sabaha da bitmez bence.