Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Harika!
Tuhoiisa
Üstün
Bu hangi DE?Gentoo'ya kıyasla inanılmaz kolay geldi, hatta archinstall komutundan daha iyi diyebilirim.
Artık diyebilirim ki:
"I use arch btw."
Eki Görüntüle 116796
Reend
Başarılı
Sol üstte KDE Logosu var. Gnome temalı KDE sanırsam.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Artık sende "İ use Arch BTW" diyebilirsin. Aramıza hoş geldin.
Hyprland ile Arch Linux iyi gider.
End-4 Hyprland ile Arch inanılmaz iyi gidiyor. Windows ve MacOS'e bin basar derim.
Hocam arch kullanıyordum zaten ama manuel kurulum yapmamıştım. 5 kere manuel yaptım bugün. Çok kolay cidden.Artık sende "İ use Arch BTW" diyebilirsin. Aramıza hoş geldin.
Hyprland karışık geldi. Ben KDE'den devamEnd-4 Hyprland ile Arch inanılmaz iyi gidiyor. Windows ve MacOS'e bin basar derim.
End-4 konfigürasyonlarını doğru düzgün kurarsanız, gerçekten kolay hyprland deneyimi yaşıyorsunuz. Ben de hyprland ayarlamayı seven birisi değilim fakat hazır konfigürasyonlar varken kullanmamak olmazdı.Hocam arch kullanıyordum zaten ama manuel kurulum yapmamıştım. 5 kere manuel yaptım bugün. Çok kolay cidden.
Hyprland karışık geldi. Ben KDE'den devam
KDE'den vazgeçesim yok ya. Özel yeri var bendeEnd-4 konfigürasyonlarını doğru düzgün kurarsanız, gerçekten kolay hyprland deneyimi yaşıyorsunuz. Ben de hyprland ayarlamayı seven birisi değilim fakat hazır konfigürasyonlar varken kullanmamak olmazdı.
Hyprland'a şans vereyim dedim ama maalesef. Benlik değil.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-