KS KS SalimBdk Gelişen Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 4 Bugün 11:46 #11 Ayarlar şöyle. Bu arada EXPO açıkken o ayarı tRFC 390 yazsam olur değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:47
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.724 Makaleler 1 Çözümler 71 Beğeniler 13.427 Bugün 11:47 #12 SalimBdk dedi: Ayarlar şöyle. Bu arada EXPO açıkken o ayarı tRFC 390 yazsam olur değil mi? Eki Görüntüle 257820 Eki Görüntüle 257822 Eki Görüntüle 257824 Genişletmek için tıkla... EXPO açıkken 6000 MT/s profili yükler, 510 yerine 390 yazacaksınız sadece tRFC kısmına. Boot etmezse M-Die olduğu kesinleşir. Demin tRFC 510 iken Boot etmiş çünkü.
SalimBdk dedi: Ayarlar şöyle. Bu arada EXPO açıkken o ayarı tRFC 390 yazsam olur değil mi? Eki Görüntüle 257820 Eki Görüntüle 257822 Eki Görüntüle 257824 Genişletmek için tıkla... EXPO açıkken 6000 MT/s profili yükler, 510 yerine 390 yazacaksınız sadece tRFC kısmına. Boot etmezse M-Die olduğu kesinleşir. Demin tRFC 510 iken Boot etmiş çünkü.
KS KS SalimBdk Gelişen Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 4 Bugün 11:50 #13 Şu an yaptım, bekliyorum bakalım açılacak mı diye.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.724 Makaleler 1 Çözümler 71 Beğeniler 13.427 Bugün 11:50 #14 SalimBdk dedi: Şu an yaptım, bekliyorum bakalım açılacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen açılmaz, bu kit artık M-Die binleniyor son partiler. Açılırsa çok şanslısın demektir.
SalimBdk dedi: Şu an yaptım, bekliyorum bakalım açılacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen açılmaz, bu kit artık M-Die binleniyor son partiler. Açılırsa çok şanslısın demektir.
KS KS SalimBdk Gelişen Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 4 Bugün 11:51 #15 Hâlâ sarı ışıkta 5 dk daha bekleyeceğim, bazen çok bekletiyor anakartım.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.724 Makaleler 1 Çözümler 71 Beğeniler 13.427 Bugün 11:53 #16 SalimBdk dedi: Hâlâ sarı ışıkta 5 dk daha bekleyeceğim, bazen çok bekletiyor anakartım. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS gerekecek muhtemelen, daha önce tornavida ile bu işlemi yaptınız mı?
SalimBdk dedi: Hâlâ sarı ışıkta 5 dk daha bekleyeceğim, bazen çok bekletiyor anakartım. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS gerekecek muhtemelen, daha önce tornavida ile bu işlemi yaptınız mı?
KS KS SalimBdk Gelişen Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 4 Bugün 11:54 #17 Ayhan Dönmez dedi: Muhtemelen açılmaz, bu kit artık m-die binleniyor son partiler. Açılırsa çok şanslısın demektir. Genişletmek için tıkla... Ayhan Dönmez dedi: Clear CMOS gerekecek muhtemelen, daha önce tornavida ile bu işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık.
Ayhan Dönmez dedi: Muhtemelen açılmaz, bu kit artık m-die binleniyor son partiler. Açılırsa çok şanslısın demektir. Genişletmek için tıkla... Ayhan Dönmez dedi: Clear CMOS gerekecek muhtemelen, daha önce tornavida ile bu işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.724 Makaleler 1 Çözümler 71 Beğeniler 13.427 Bugün 11:55 #18 SalimBdk dedi: İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık. Genişletmek için tıkla... Evet, M-Die. Tornavida değdirin JBAT1 pinlere.
SalimBdk dedi: İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık. Genişletmek için tıkla... Evet, M-Die. Tornavida değdirin JBAT1 pinlere.
ahmetmelihalemdar Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 82 Bugün 11:56 #19 Ayhan Dönmez dedi: Evet, M-Die. Tornavida değdirin JBAT1 pinlere. Genişletmek için tıkla... @SalimBdk Şansına küs M-Die çıktı. M-Die a göre en stabil ayarları verir sana Ayhan abi. Ayhan abi selamlar bu arada
Ayhan Dönmez dedi: Evet, M-Die. Tornavida değdirin JBAT1 pinlere. Genişletmek için tıkla... @SalimBdk Şansına küs M-Die çıktı. M-Die a göre en stabil ayarları verir sana Ayhan abi. Ayhan abi selamlar bu arada
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.724 Makaleler 1 Çözümler 71 Beğeniler 13.427 Bugün 11:57 #20 SalimBdk dedi: İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık. Genişletmek için tıkla...
SalimBdk dedi: İlk seferim değil ki hem bahane olmuş olur kasayı temizleyecektim, olmadı kesin ya hala sarı ışıkta RAM konusunda da şanssız çıktık. Genişletmek için tıkla...