Selam, birkaç gün önce başyapıt olan Matrix 1'i izledim ve tek kelimeyle filme hayran kaldım. Final haftamdan sonra 2 ve 3'üncü filmi de izleyeceğim. Birde 4. filmi var mış yıllar sonra çıkan. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla 4. film üçleme kadar kaliteli değilmiş. Spoiler vermeden neden iyi veya kötü olduğunu bir - iki cümle ile açıklar mısınız?
Detaylar
Kim cevapladı?Gayet izlenir. Matrix hikayesinin tamamlayan bir film kendisi ve hepsini de ozetliyor. Ilk 3 kadar estetik bir guzelligi olmasa da fazlasiyla guzel bir film bence.Selam, birkaç gün önce başyapıt olan Matrix 1'i izledim ve tek kelimeyle filme hayran kaldım. Final haftamdan sonra 2 ve 3'üncü filmi de izleyeceğim. Birde 4. filmi var mış yıllar sonra çıkan. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla 4. film üçleme kadar kaliteli değilmiş. Spoiler vermeden neden iyi veya kötü olduğunu bir - iki cümle ile açıklar mısınız?
Beyfendi Kedi
Becerikli
Matrix in matrix olarak aklında kalmasını istiyorsanız 4. filmi izlemeyin keza izleyicilerle dalga geçilmek için yapılmış sırf aksiyon ve boş beleş tahmin edilebilir twistlerle dolu hiçbir derinliği olmayan ve 3. filmin sonunun devam ettirildiği zannedilen bir film ama bence devamı bu şekilde olmazdı sanırım 5. filmin çıkacağı söylentileri var umarım ilk 3 filmdeki gibi bir derinlik görürüz boş beleş karakterler görmeyiz filmde.
Icinizde nasil bir kavga yasadiniz hocam?3. filmin sonunun devam ettirildiği zannedilen bir film ama bence devamı bu şekilde olmazdı sanırım
Beyfendi Kedi
Becerikli
Bize izletilen filmin devamı gibi gözüküyor ancak bana göre devamı böyle olmamalıydı yazdım gayet anlaşılır bence. Yani bu filmi seven birinin olduğunu bilmiyordum ta ki şimdiye kadar tam olarak hangi kısmı beğendiniz yazabilir misiniz?