Merhaba. Arkadaşlar target falan kısmını doğru mu girdim Sizce 83 kişi izlemiş ama geri dönüş olmaması normal mi? Günlük 3 dolar olarak belirledim 4 gün için ama şu anda durdurdum.
Eki Görüntüle 136495
Reklamınızın 83 kişi tarafından görüntülenmesi, belirli birçok faktöre bağlı olarak normal olabilir. Aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurarak değerlendirmenizi yapabilirsiniz:
1.
Hedef Kitle Doğruluğu:
- Hedef kitlenizi doğru tanımlamış mısınız? İlgi alanlarınız ve demografik bilgilerinizi gözden geçirin.
- Belirttiğiniz ilgi alanları, hedef kitlenizin ilgisini çekecek şekilde mi seçilmiş?
2.
Rekabet Durumu:
- Reklam bütçeniz (günlük 3 dolar) ile rakiplerinizi göz önünde bulundurun. Yoğun rekabet olan bir sektörde daha az görünür olabilirsiniz.
3.
Reklamın İçeriği:
- Reklam içeriğiniz ilgi çekici mi? Görsel ve metin açısından etkileyici olmaya dikkat edin.
4.
İzleyici Davranışı:
- İzleyiciler reklama tıkladı mı? Sadece görüntülenmek, geri dönüş olmaması anlamına gelmeyebilir; reklamın hedefe ulaşabilmesi için eyleme geçmeleri gerekir.
5.
Reklam Süresi:
- Reklamın ne kadar süre yayınlandığı da önemlidir. Kısa süreli bir reklam daha az görüntülenme ve geri dönüş alabilir.
Eğer bu faktörlere dikkat ettiyseniz ve hala istenen geri dönüşü alamıyorsanız, hedeflerinizi ve stratejinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Gerekirse hedef kitlenizi genişletebilir veya reklam içeriğinizi güncelleyebilirsiniz.