losxy0 Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 555 Beğeniler 529 14 Şubat 2024 #51 995 dedi: Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay: Genişletmek için tıkla... Oha be. Herif utanmıyor mu minibüste nasıl boşalabiliyor ruhu ile mi boşaltmış kendini?
995 dedi: Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay: Genişletmek için tıkla... Oha be. Herif utanmıyor mu minibüste nasıl boşalabiliyor ruhu ile mi boşaltmış kendini?
2 2195 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 592 Beğeniler 1.812 14 Şubat 2024 #52 Şakaysa hiç komik değil. Ciddiyse hiç doğru değil bu.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 14 Şubat 2024 #53 Annenize, ablaniza veya kız kardeşinizin üstüne elin arabının biri gelip boş*lırsa aynısını diyecek misin acaba?
Annenize, ablaniza veya kız kardeşinizin üstüne elin arabının biri gelip boş*lırsa aynısını diyecek misin acaba?
R rravenx Çalışkan Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 0 14 Şubat 2024 #54 792 dedi: Dalga geçiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır? Suriyeliler, afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum.
792 dedi: Dalga geçiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır? Suriyeliler, afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum.
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 14 Şubat 2024 #55 rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bu böyle dalga geçilecek veya Normal'e alınacak bir durum değil sapıklığı'da geçti artık.
rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bu böyle dalga geçilecek veya Normal'e alınacak bir durum değil sapıklığı'da geçti artık.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 14 Şubat 2024 #56 rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Normal değil, siz isterseniz ailenizdeki bayanlara böyle arapların boşalmasını normal bulabilirsiniz. Biz bulmuyoruz.
rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Normal değil, siz isterseniz ailenizdeki bayanlara böyle arapların boşalmasını normal bulabilirsiniz. Biz bulmuyoruz.
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 14 Şubat 2024 #57 losxy0 dedi: Oha be. Herif utanmıyor mu minibüste nasıl boşalabiliyor ruhu ile mi boşaltmış kendini? Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım hiçbir sürtünme vs. olmadığı halde nasıl boşalıyor bu herif?
losxy0 dedi: Oha be. Herif utanmıyor mu minibüste nasıl boşalabiliyor ruhu ile mi boşaltmış kendini? Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım hiçbir sürtünme vs. olmadığı halde nasıl boşalıyor bu herif?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 14 Şubat 2024 #58 rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey fazla yapılıyor diye normal diyemezsiniz. Bu, kabul edilebilecek bir şey değil.
rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey fazla yapılıyor diye normal diyemezsiniz. Bu, kabul edilebilecek bir şey değil.
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 14 Şubat 2024 #59 rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu böyle yazmanız hiç hoş değil. Bu insanlar hayatlarına devam etseler bu konuda olmazlar. Sinirliler çünkü.
rravenx dedi: Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu böyle yazmanız hiç hoş değil. Bu insanlar hayatlarına devam etseler bu konuda olmazlar. Sinirliler çünkü.
ADIWN Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 758 Çözümler 14 Beğeniler 1.009 Yer Valdrakken (The Seat of the Aspects) 14 Şubat 2024 #60 Captain Levi dedi: Ben bunların kültürlerini de anlayamıyorum. Yani nasıl yetişmiş olabilirsin o kadar alt takımlarınla düşünecek kadar. Genişletmek için tıkla... Araplar için konuşacak olursam da "cehalet" derim. Bkz. Hindistan'da "Kast" sistemi. Direkt olarak sebebi demiyorum ama etkenlerinden birisidir. Sürprizbozan: Hindistan'da Kast sistemi Index anabilgi.anadolu.edu.tr
Captain Levi dedi: Ben bunların kültürlerini de anlayamıyorum. Yani nasıl yetişmiş olabilirsin o kadar alt takımlarınla düşünecek kadar. Genişletmek için tıkla... Araplar için konuşacak olursam da "cehalet" derim. Bkz. Hindistan'da "Kast" sistemi. Direkt olarak sebebi demiyorum ama etkenlerinden birisidir. Sürprizbozan: Hindistan'da Kast sistemi Index anabilgi.anadolu.edu.tr