Arkadan bir şey hissettikten sonra "ne olacak iki gün oturmam sonra geçer" deyip normale mi çeviriyorsunuz olayı anlamadım böyle bir şeyi normallestiriyorsaniz sorun sizdedir, ülkedeki çoğu "imanlı müslüman" görünümlü mültecilerin neredeyse hepsi aynı yola çıkıyor, taciz, zorbalık.
Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz.. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.
Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.
Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz.. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.
Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.
"Takmayın" ne demek? Biz sustukça bu reziller daha da tepemize çıkacak. Bunlar cezasını almadığı sürece takacağım ve susmayacağım. Gerekirse defolup gidecekler bu ülkeden.