Sürtmeyi geçtim adam bir de olayı bitirmiş. Bu kadar da olmaz ama arkadaşlar. İnsanda bir utanma olur.
Adam? İnsan? Bu varlığa çok gelir.
Sürtmeyi geçtim adam bir de olayı bitirmiş. Bu kadar da olmaz ama arkadaşlar. İnsanda bir utanma olur.
Bende öyle düşünüyorum kadın kesinlikle öyle olduğunu(taciz) düşünmemiştir. Islaklık gelince fark etmiştir.
Adamlar ölümüne tacizci arkadaş, insanın aklı almıyor.Hala daha idamla bu tür suçların azalacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.
Bkz. Hindistan'da idam geldikten sonra tecavüz suçları azalmak yerine daha da arttı.
![]()
İdam cezası tecavüze karşı caydırıcı olabilir mi? - BBC News Türkçe
Küçük çocuklara tecavüz vakaları Hindistan'da büyük öfke yaratıyor. Ülkede 12 yaşından küçük çocuklara tecavüz edenlere ölüm cezası verilmesini öngören bir yasal değişiklik yapıldı. Peki, idam cezası verilmesi tecavüze karşı caydırıcı olabilir mi? Komşu ülkelerdeki uygulamalar tam tersini...www.bbc.com
Yanlışlıkla değmek falan kusura bakmayın ama çok saf ve temiz cümeleler hocam. Boşalma olayının olması için kerkinme lazım bildiğiniz, ileri geri hareket etmek lazım. Baya çok afedersiniz arkadan kasti olarak uzun temas etmeniz lazım.Balık istifi dolmuşlarda otobüslerde zorunlu olarak temas ediyoruz. Mümkün oldukça kaçınıyorum ama zorunlu olarak oluyor bu durum. Ama bu şerefsizin yaptığı (ceza yiyebilirim sıkıntı yok) insanlık dışı. Hani yanlışlıkla değdin çarptın neysede. Kadının üstüne boşalmak nedir ya. Kaçıncı seviye midesizlik.
Hala daha idamla bu tür suçların azalacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.
Bkz. Hindistan'da idam geldikten sonra tecavüz suçları azalmak yerine daha da arttı.
![]()
İdam cezası tecavüze karşı caydırıcı olabilir mi? - BBC News Türkçe
Küçük çocuklara tecavüz vakaları Hindistan'da büyük öfke yaratıyor. Ülkede 12 yaşından küçük çocuklara tecavüz edenlere ölüm cezası verilmesini öngören bir yasal değişiklik yapıldı. Peki, idam cezası verilmesi tecavüze karşı caydırıcı olabilir mi? Komşu ülkelerdeki uygulamalar tam tersini...www.bbc.com
Bu ırkın soyunda sıkıntı var direkt. Sözde ''Müslümanlar...'' Bütün çürükler bunlarda, topluma ve dünyaya uyum sağlayamamış hala 500'lü yıllarda yaşayan gerici bir ırk.Adamlar ölümüne tacizci arkadaş, insanın aklı almıyor.
Boşalana kadar nasıl fark etmediler oda bir merak ettiriyor bizim burada genelde minibüsler tıka basa olur.
Zevk suyunun bu kadar geleceğini zannetmiyorum.Kankam ufak bir ıslaklık gözüküyor. Bilmiyorum detayını ama illa boşalmasına gerek yok. Zevk suyu dediğimiz (mezi) de olabilir.
Yani her türlüsü kahpelik zaten. Keşke saçlarını tek tek koparsalardı orada.
Burada insanın "aklının" alacağı bir şey yok. Çünkü bu tür gelişmemiş toplumların hepsinde bu tür aşağılık suç oranları çok yüksektir.Adamlar ölümüne tacizci arkadaş, insanın aklı almıyor.